- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Crna Gora: U magacinu „Volija“ policija pronašla oko 400 kilograma kokaina /foto/

© Sputnik / Nebojša PopovićPolicija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2022
Pratite nas
Crnogorska policija pronašla je oko 400 kilograma kokaina u magacinu logističkog centra kompanije „Voli“.
Radnici su, naime, u paketu sa bananama otkrili sumnjivu supstancu nakon čega je uprava tog trgovinskog lanca pozvala policiju.
Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Sergej Sekulović, čestitao je pripadnicima policije zbog zaplijene više stotina kilograma kokaina.
„Čestitke za uspješnu akciju zapljene više stotina kilograma droge! Saradnja organa na visokom nivou. Snažno u zaštiti građana i građanske Crne Gore!“, naveo je Sekulović na tviter nalogu.
Oglasio se i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, poručivši da se nastavlja zajednička borba protiv narko kartela.
Medijski tim „Prave crne Gore“, saopštio je ranije danas da je dobio fotografije kokaina među bananama.
„Prava Crna Gora je upravo dobila fotografije iz logističkog centra ‘Voli’ na kojima se u paketu banana vidi, kako se sumnja, velika količina, prema svim indicijama, kokaina. Prava Crna Gora poziva sve nadležne institucije na najhitniju reakciju“, naveli su u saopštenju.
U magacinu „Volija“ radnici su pronašli sumnjivu supstancu u paketu sa bananama, a sumnja se da se radi o kokainu, objavila je Prava Crna Gora na Fejsbuku. Kako se navodi, fotografije sa lica mjesta snimili su radnici „Volija“.
Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić je saopštio da će se Tužilaštvo povodom ovog slučaja obratiti sjutra javnosti.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala