- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Belgijanac se pokajao, ali je Roman njegovu sudbinu stavio u ruke Nemca

© AP Photo / Kirsty WigglesworthRomelu Lukaku
Romelu Lukaku - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2022
Pratite nas
Romelu Lukaku i Tomas Tuhel zakopali su „ratne sekire“ posle spornog intervjua Belgijanca u kojem je istakao da je nezadovoljan u Čelsiju, ali tu očigledno nije kraj priče. Roman Abramovič, ruski milijarder i vlasnik londonskog kluba, apsolutno je stao na stranu menadžera i podržaće svaku njegovu odluku.
U slučaju da Tomas Tuhel odluči da Romelu Lukaku koji je minulog leta stigao iz Intera na Stamford bridž za rekordnih 117 miliona evra, bude prodat, to će se i dogoditi.
RUs jednostavno ne želi zlu krv među „plavcima“, već želi da atmosfera u taboru aktuelnog prvaka Evrope i kluba koji je među kandidatima za titulu u Premijer ligi, bude na najvišem mogućem nivou.
Robusni napadač Belgije se izvinio za sve što je izgovorio pred kraj 2021. godine, gde je istakao da je nesrećan i da mu ne odgovara stil igre koji preferira Tuhel.
Lukaku je tada odstranjen iz tima za derbi sa Liverpulom (2:2), ali se posle pokajanja vratio i bio deo tima koji je lako pobedio Česterfild u FA kupu rezultatom 5:1. Postigao je Lukaku i pogodak, samo što ga to neće sačuvati u Londonu ukoliko nemački stručnjak odluči da ga proda.
Roman Abramovič je razočaran izjavama Lukaku i nema ništa protiv da Čelsi stupi u pregovore sa Pari Sen Žermenom koji razmatra opciju da upravo Belgijanac bude zamena za Kilijana Mbapea, koji će po svemu sudeći na kraju sezone napustiti Pariz.
Mediji spekulišu da je Pari Sen Žermen spreman da izdvoji 90 miliona evra za potpis Čelsijevog neposlušnog napadača.
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2022
SPORT
Rusi se „otimaju“ oko Srbina
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2022
SPORT
Jasno je zašto biser iz Srbije želi da ode – firentinska školjka je postala tesna
Zinedin  Zidan - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2022
SPORT
Zidan pred vratima Pariza – zbog Mbapea
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala