- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mihajlović: Đoković je žrtva, napravili su od njega antivakser heroja

© AP Photo / Luca BrunoSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2022
Pratite nas
Siniša Mihajlović, srpski stručnjak koji sedi na klupi Bolonje u čijim redovima trenutno hara virus korona, oglasio se povodom „slučaja Novak Đoković“ koji je danima udarna tema u svim svetskim medijima.
Levonogi bombarder iz Borova sela nema dilemu ko je kriv. Prstom upire u organizatore prvog Grend slem turnira, Australijan opena, na kojem bi Novak Đoković trebalo da brani titulu, u slučaju da epilog suđenja bude pozitivan po njega.
Podsetimo, suđenje će početi oko ponoći po evropskom vremenu, a sva dešavanja možete uživo da pratite uz Sputnjik sport.
„Teška, delikatna situacija, ali su prema mom mišljenju krivi organizatori. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je već otišao u Australiju, onda je jano da su postojali uslovi da mu se odobri medicinsko izuzeće“, istakao je Siniša i nastavio:
„Đoković je za mene žrtva, on nije odgovoran za čitavu ovu zbrku. Zaista je smešno da prvog igrača sveta zatvorite u hotelu za deportiaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se vidi u kakvoj situaciji se nalaze ljudi koji su u potrazi za azilom. Trebalo je da poštuju pravila. Ovako su od Đokovića napravili heroja antivaksera“, istakao je Srbin poznat po britkom jeziku.
Mihajovićev igrač Nikola Sansone bio je prethodnih dana u nezavidnoj situaciji jer je dobijao da primi vakcinu. Da nije to učinio, bio bi odstranjen iz prvog tima, ne bi mogao da igra utakmice.
Upravo je trener Bolonje svog igrača uzeo kao primer.
Sansone nije želeo da se vakciniše, ali ukoliko su pravila jasna i nalažu da primite vakcinu, onda to ili uradite ili ste napolju, istakao je Miha.
Đoković po osvajanju titule na Australijan openu 2019. - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2022
SPORT
Đokovićeva sudbina je u rukama jednog čoveka
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2022
SPORT
Protesti u Parizu – pljusak, pune ulice, a narod uzvikuje: „Sloboda za Đokovića“ /video/
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2022
SPORT
Srpski advokat baca novo svetlo na presudu suda u Melburnu koju iščekuje ceo svet
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala