- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal na meti kritika: Evo ti Federer i Gejts, Đoković je čovek od časti!

© AP Photo / Gregorio BorgiaNovak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2022
Pratite nas
Pritvor Novaka Đokovića glavna je tema prethodnih dana i to ne samo u svetu sporta. Prvi reket sveta dobio je podršku određenih kolega, međutim ne i od Rafaela Nadala, za koga je Novak uvek imao reči hvale.
Kada je Rafael Nadal pobeđivao, ali i gubio, uvek su mu lepe reči stizale od Novaka Đokovića.
Međutim, kolegijalno poštovanje deluje da nije bilo obostrano jer Nadal nije bio od onih koji su stali u odbranu Đokovića kada su australijske vlasti odlučile da prvi reket sveta mora u pritvor.
„Da je hteo, mogao je bez problema da igra u Australiji. Doneo je svoje odluke, svi imaju prava na to, ali ima i posledica. Naravno da se nikome ne dopada trenutna situacija. Na neki način mi ga je žao, ali istovremeno, znao je uslove već nekoliko meseci i doneo je odluku“, bio je Nadalov komentar.
Ipak, koliko god Španija uzdizala svog teniskog kralja ovoga puta nije stala uz njega.
Nadal se oglasio fotografijom iz Melburna, a ispod te objave usledili su mnogobrojni komentari kritike na račun „Bika sa Majorke“.
„Ja sam Španac, ali me više predstavlja ovaj drugi čovek na fotografiji i poistovećujem se sa njim, a ne sa ljudima poput tebe, koji su saradnici tiranije. Znaš za koga se nadam da će pobediti“, napisao je jedan od Španaca uz priloženu Novakovu fotografiju.
Rafa je toliko izneverio svoje fanove, da im se potpuno ugasila ljubav prema njemu.
„Godinama sam ti se divio, patio sa tobom, bodrio te, ostao sam da gledam tvoje utakmice i želeo sam da budeš najbolji teniser svih vremena. Mislio sam da si kompletna ličnost, ali dokazao si da nisi, ne zaslužuješ da budeš najbolji u istoriji. Ovde prestaje moje divljenje tebi“, bio je jasan jedan od komentara.
„Bez reči...fotografija govori sama za sebe! Đoković je od sada čovek od časti koji se usudio da digne glas! Eto ostavljam ti ovo... “, napisao je jedan korisnik uz Nadalovu fotografiju sa Rodžerom Federerom i Bilom Gejtsom.
Nikola Mirotić - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2022
SPORT
Mirotić: Dragi Novače... /foto/
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2022
SPORT
Procurila pisma – Novak je definitivno žrtva birokratskog haosa!
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.01.2022
SPORT
Konačno dobra vest za Đokovića – jedna vrata su već otvorena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala