Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Strane službe se umešale u nerede u Kazahstanu, ovde se to neće desiti /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su se u Kazahstanu umešale strane službe različitih velikih sila i dodao da se nemiri i neredi po Srbiji poput onih u Kazahstanu ovde neće desiti.
Vučić je govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da njegovi politički protivnici ne misle da mogu da pobede kandidata koji je za progres i prosperitet Srbije, ali da to govore, jer se nadaju da će neko sa strane ogromnim novcem da ih pogura da čine nemire i nerede po Srbiji poput onih u Kazahstanu, ali da se to ovde neće desiti.
"Ne misle oni da mogu da pobede kandidata koji je za progres i prosperitet Srbije, nisu oni toliko glupi i neobavešteni", istakao je Vučić odgovarajući na pitanje povodom tvrdnji njegovih političkih oponenata da će on izgubiti izbore u aprilu.
Vučić je napomenuo da su izbori za predsednika daleko, a daleko je i raspisivanje i da će se videti ko će biti kandidati i ko će da pobeđuje, a ko da gubi.
"Oni to govore jer se nadaju da će neko sa strane ogromnim novcem da ih pogura da čine nemire i nerede po Srbiji ne bi li napravili nesto poput onoga u Kazahstanu gde ćete imati na stotine ili hiljade mrtvih i razorenu zemlju za mnogo godina unapred", ukazao je Vučić, a preneo Tanjug.
Protesti u Kazahstanu - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
SVET
Peti dan nemira u Kazahstanu: Policija uspostavlja red u gradovima, mirovnjaci stigli u pomoć /video/
Zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije  - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
RUSIJA
Moskva: Zbivanja u Kazahstanu pokušaj osmišljen spolja da se silom potkopa celovitost zemlje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala