- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik sa saradnicima zapevao: Metar moga sela – Amerika cela /video/

© AP Photo / Darko VojinovicMilorad Dodik i Željka Cvijanović na mitingu SNSD-a u Banjaluci.
Milorad Dodik i Željka Cvijanović na mitingu SNSD-a u Banjaluci. - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa najbližim saradnicima obeležio je uvođenje američkih sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji u dobrom raspoloženju, između ostalog i pesmom barda srpske narodne muzike Miroslava Ilića koja nosi poruku: „Al` i metar našeg sela Amerika cela“.
Video sa ovog druženja objavljen je na zvaničnom tviter profilu Dodikove SNSD.
U društvu sa Dodikom u kafanskoj atmosferi bili su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, njegov savetnik Radovan Kovačević, direktor UKC-a Vlado Đajić, predsedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i predsednica poslaničkog kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać.
Američka administracija juče je proširila „crnu listu“ na kojoj je ponovo i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, kome je ovo treći put da je pod sankcijama SAD.
Reagujući na odluku američkog Ministarstva finansija, koju je prethodno najavila ministarka spoljnih poslova BiH u Savetu ministara Bisera Turković, Dodik je juče rekao da sankcije njemu neće ništa bitno promeniti jer, kako je istakao, nije nameravao da putuje u Ameriku, kao i da tamo nema ni imovinu ni bankovni račun.
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2022
REGION
„Amerika je velika sila, ali su i lažovi“: Dodik o sankcijama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala