Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Peti dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Ronioci pretražuju Savu /video/

© Sputnik / Lola Đorđević Klub "Gotik"
 Klub Gotik - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
Pratite nas
Ronioci pretražuju deo reke Save ispred restorana "Sava Nova" kod starog Tramvajskog mosta, na mestu gde se sumnja da je nestali Splićanin Matej Periš skočio u vodu.
U potrazi za nestalim mladićem neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbednost na rekama, sve policijske stanice na teritoriji grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije, saopštio je MUP.
Pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama zajedno sa kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka patrolnim čamcima pretražuju reke Savu i Dunav, kao i obale dve reke.
Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića M. P. i intenzivno traga za njim, navodi se u saopštenju.
Podsetimo, peti dan traje velika potraga za Splićaninom Matejem Perišom.
Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je u Beogradu i gubi mu se svaki trag nakon što je izašao iz kluba „Gotik“ u noći između 30. i 31. decembra.
Policija intenzivno traga za mladićem, čiji je nestanak 31. decembra u 18 sati prijavio njegov drug, a u potragu su uključeni i policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a.
U Beogradu je i otac nestalog mladića, koji je za medije potvrdio da se na pojedinim snimcima nadzornih kamera pojavljuje njegov sin.
Ograda ispred kluba Gotik u Beton hali na Savi - Sputnik Srbija, 1920, 03.01.2022
SRBIJA
Otac Splićanina nestalog u Beogradu: Moj sin nije na svim snimcima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala