- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Još jedna tragedija u srpskom sportu – preminuo bivši trener Čukaričkog

© Foto : Skrinšot / Čukarički / InstagramBivši fudbalski igrač i trener Milan Bosanac
Bivši fudbalski igrač i trener Milan Bosanac - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2021
Pratite nas
Milan Bosanac, nekadašnji fudbaler i trener, preminuo je u 47. godini života, objavili su njegovi nekadašnji klubovi Čukarički i OFK Beograd.
Bosanac je u karijeri nosio dresove mnogih srpskih klubova, poput Obilića i Voždovca, a nešto veći trag ostavio je u OFK iz Beograda uz sezoni 1999/00.
Posle igračke karijere ušao je u trenerske vode, a u sezoni 2014/15. bio je na čelu omladinske škole Čukaričkog.
„S velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je preminuo Milan Bosanac, fudbalski trener, u sezoni 2014/15. šef struke omladinaca Čukaričkog. Neka mu je večna slava“, objavili su iz Čukaričkog.
Od bivšeg igrača i trenera se na društvenim mreža oprostio i OFK Beograd.
„OFK Beograd se sa žaljenjem oprašta od Milana Bosanca, nekadašnjeg igrača kluba. Milan je plavo beli dres nosio u sezoni 1999/00, i zabeležio 12 nastupa uz 1 postignut pogodak. Nakon završene igračke karijere posvetio se trenerskom poslu. Bio je neko ko je poštovao OFK Beograd. Neka mu je večna slava“.
Bosanac je u trenerskoj karijeri bio i u Radu, BSK iz Borče, a radio je i u Bosni i Hercegovini gde je bio pomoćnik u Tuzli u sezoni 2017/18, a nakon toga bio je kratko i trener Slobode iz Užica.
Ovo je samo jedan u nizu tragičnih događaja u Srbiji u poslednjih nekoliko godina, pošto su nas prerano napustili i trener omladanica Grafičara Nemanja Miroslavljević, košarkaš Stevan Jelovac...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala