- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Begizić nije imao eksploziv /video/

© Foto : Bar na dlanu/fejsbuk/ustupljeno SputnjikuČovek preti da će se razneti eksplozivom u Baru
Čovek preti da će se razneti eksplozivom u Baru - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
Pratite nas
Baranin Edin Begzić (36) predao se danas nakon višesatne drame ispred NLB banke u tom gradu, a najverovatnije imao je lažni pištolj i najvjerovatnije nije imao ni pravi eksploziv.
“Nakon dugotrajnih pregovora E.B. se predao službenicima barske policije. E.B. je od ranih jutarnjih časova blokirao ulaz poslovnice jedne banke u Baru uz prijetnje da će aktivirati eksplozivnu napravu. Dalje aktivnosti su u toku.”, saopštili su iz Uprave policije na Tviteru.
“ Ukoliko je ovaj video ugledao svjetlost dana, znači da sam ja uspio u svojoj namjeri da zauzmem filijalu NLB banke u Baru. Oni su uz pomoć države uspjeli da ukradu pare od jadnog naroda i radnika Primorke iz Bara. Evo već 12 godina se ništa ne dešava po tom pitanju. Prije nego što pokažem dokumentaciju zamolio bih sve političare da nas ostave na miru. Zamolio bih da preko nas ne prikupljaju poene. Vi treba da radite za narod, a da ste radili svoj posao ne bi mi bili u ovoj poziciji. Nas ostavite na miru, jer nam je muka od svih vas .”, ispričao je on u videu.
Od jutors je prijetio da će aktivira eksploziv ispred poslovnice NLB banke.
Iz policije su ranije potvrdili da je evakuisana zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i dio ulice. Tražio je da se vrati novac od radnika Primorke.
Policija je satima pregovarala sa Begzićem, sa kojim je razgovarao i potpredsednik Vlade i koordinator bezbednosnih službi Dritan Abazović.
Begzić je ranije vicepremijeru, u snimku koji je dostavio medijima, poručio da će, ako bilo ko pošalje privatno obezbeđenje, vojsku ili policiju da „napadne radnike“, biti odgovorni za „haos koji nastane“.
Čovek preti da će se razneti eksplozivom u Baru - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2021
REGION
Drama u Baru još traje: Muškarac preti eksplozivom, pozvao Dritana Abazovića da dođe /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala