- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbija bruji o skandalu – sudije se nisu ogrešile samo o Ruse

© Foto : KK Crvena zvezdaKošarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2021
Pratite nas
Navijači košarkaša Crvene zvezde podigli su buru na društvenim mrežama nakon poraza crveno-belih od Anadolu Efesa u Turskoj. Razlog je na prvi pogled očigledna greška sudija koja je značajno uticala na konačan ishod utakmice.
Zvezda je izgubila meč 17. kola Evrolige od Efesa posle dramatične završnice i „prokockane“ prednosti u Istanbulu, rezultatom 84:83.
Izabranici Dejana Radonjića bili ispustili su veliku prednost koju su imali, baš kao što je bio slučaj i sa ruskim Uniksom u Barseloni, a i ovaj meč je, kao i taj, obeležila kontroverza.
Radi se o šutu za tri poena Stefana Lazarevića koji su sudije poništile, odnosno preinačile u dvojku jer je mladi krilni košarkaš navodno nagazio na liniju.
Sudije su prvobitno upisale trojku, ali su pri narednom prekidu ponovo pogledale snimak i utvrdile da je Lazarevićev koš dvojka, a ne trojka.
Međutim, navijači Zvezde su se odmah po završetku utakmice podigli na noge i pronašli sporan momenat – i videli da Lazarević nije gazio liniju, te da je Zvezda teško oštećena.
Na kraju utakmice Kalinić je promašio oba slobodna bacanja u poslednjem napadu, da bi zatim Vasilije Micić pogodio oba penala i doneo pobedu svojoj ekipi. Pobedu od jednog poena.
Potpuni haos u Kataloniji, a na kraju – Rusi pokradeni!
Trener „zakucao“ Jokića za klupu i izazvao buru!
Partizan bez rešenja za rusku „legiju stranaca“ – crno-beli poraženi u snežnom Krasnodaru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala