- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Hevi metal“ Nemac zavodi red u Engleskoj: „Znate, imali ste 13 pozitivnih na koronu...“

© AFP 2023 / GABRIEL BOUYSMenadžer Liverpula Jirgen Klop
Menadžer Liverpula Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2021
Pratite nas
Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je ljut posle remija sa Totenhemom 2:2 zbog toga što u sali za konferenciju na stadionu u Londonu nije bilo dezinfekcionog sredstva u jeku pandemije virusa korona.
Nemac koji važi za čoveka koji voli da se šali, ovoga puta bio je izuzetno ozbiljan, a razlog je novi soj virusa korona Omikron koji pravi haos na Ostrvu, a žestoke posledice trpi i Premijer liga gde je od deset utakmica minulog kola čak šest bilo odloženo.
„Stvarno mislim da bi u ovoj prostoriji trebalo da postoji sredstvo za dezinfekciju ruku. Iskreno mislim da bi to bilo dobro. Znate, imali ste 13 slučajeva pozitivnih, a ja sam morao da dodirnem stolicu“, požalio se strateg Liverpula, poznat pod nadimkom „hevi metal“ zbog svog trenerskog stila i fudbalske filozofije.
Redsi su pred derbi sa Totenhemom ostali zbog korona virusa bez usluga stuba odbrane Virdžila van Dajka, Fabinja, Kertisa Džonsa, a otpao je u poslednjem trenutku i Tijago Alkantara.
S druge strane, i tim iz Londona koji vodi Antonio Konte bio je oslabljen zbog pozitivnih slučajeva u svojim redovima. Nisu samo igrači zaraženi već i osoblje što je brinulo Klopa koji je morao da se kreće kroz velelepni stadion na putu ka sali za konferenciju.
„Ukoliko igrač nije uopšte vakcinisan, on je stalna pretnja za sve nas. O ne želi da bude pretnja, niti misli da jeste. Ali, njega nije briga za druge i samim tim je pretnja“, istakao je Nemac.
Podsetimo, menadžer Aston Vile legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard nedavno je uzburkao Ostrvo izjavom koja je surova, ali pre svega realna, a ona se odnosi na to da će klub u zimskom prelaznom roku videti pre dovođenja pojačanja uzeti u obzir činjenicu da li je fudbaler vakcinisan ili nije.
Milan Borjan - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2021
SPORT
Iz Zvezde za Sputnjik o „slučaju Borjan“: „Nema iskakanja, disciplina i ugovori moraju da se poštuju“
Fudbaleri Totenhema - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2021
SPORT
Zvanično: UEFA „eliminisala“ Engleze
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2021
SPORT
Svađa tokom božićne večere – Sergej izbačen iz tima: „Drzak je i arogantan“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala