- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdan Terzić se oglasio zbog sukoba na relaciji Stanković - Borjan

© Tanjug / ZORAN ZESTICZvezdan Terzić
Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2021
Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, oglasio se izjavom povodom sukoba na relaciji Dejan Stanković - Milan Borjan, rekavši da će klub iz ove situacije izaći još jači.
Iza Crvene zvezde nalazi se jako uspešan period u Evropi, ali i nešto slabiji u domaćem prvenstvu, što govori zaostatak u odnosu na Partizan.
Na sve to u završnici sezone došlo je verbalnog sukoba između Dejana Stankovića i Milana Borjana, nakon čega je, samo nekoliko dana posle, kapiten Zvezde zatražio da napusti klub iz Ljutice Bogdana.
Zvezda se ubrzo oglasila rečima da ne želi da pusti Borjana, a dan kasnije izjavu medijima dao je i Zvezdan Terzić.
Milan Borjan - Sputnik Srbija, 1920, 19.12.2021
SPORT
Stavljena tačka na dramu: Borjan otkrio šta je istina, a šta laž
Izjavu prvog čoveka crveno-belih prenosimo vam u celosti i bez redakcijskih izmena:
Dejan Stanković je trener Crvene zvezde sa čvrstim ugovorom i punom podrškom kompletnog rukovodstva našeg kluba. Sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba napravili smo ove jeseni istorijske rezultate, najbolje u poslednjih 30 godina i ponosni smo i na njega i na nase igrače. Fudbal je sport ogromnih emocija i normalno je da pod velikim pritiskom i željom za uspehom dođe i do određenih čarki i nesporazuma među akterima i to se dešava u svim klubovima sveta.
Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda što niko nije očekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh.
Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke. Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem – da Crvena zvezda bude najbolja.
Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule“, rekao je Terzić.
Stavljena tačka na dramu: Borjan otkrio šta je istina, a šta laž
Borjan heroj Kanade – spektakularnim odbranama vodi ekipu ka Kataru! /video/
Uplašeni Danci i Borjanov „džentlmentski“ potez /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala