- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stavljena tačka na dramu: Borjan otkrio šta je istina, a šta laž

© CHRISTOF STACHEMilan Borjan
Milan Borjan - Sputnik Srbija, 1920, 19.12.2021
Pratite nas
Golman Crvene zvezde Milan Borjan potvrdio je glasine da želi da napusti klub i objasnio zašto, stavivši tačku na razne spekulacije i medijske navode.
Borjan je u prethodnih pet godina postao jedan od najuspešnijih igrača u istoriji Crvene zvezde i bio ključan u tome da se crveno-beli vrate na mesto standardnog učesnika evropskih takmičenja.
Međutim, neposredno pred odlazak na polusezonu došlo je do turbulencija, a mediji su preneli da je bilo verbalnog i fizičkog sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem.
Istovremeno su stigli i navodi da Borjan želi da ide zbog velikog pritiska u klubu kao što je Zvezda, ali je to iskusni reprezentativac Kanade demantovao, usput potvrdivši da, ipak, želi da napusti tim.
Borjanovu izjavu vam prenosimo u celosti.
„Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim. U medijima je izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak.
Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.
Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu. Zauvek vaš vojnik Milan Borjan“.

Oglasila se Zvezda

U međuvremenu oglasili su se i iz kluba iz Ljutice Bogdana, rekavši da nemaju nameru da puste Borjana da ode dok traje borba za titulu.
Ujedno su podsetilo da 34-godišnjak iz Knina ima ugovor do leta 2023. godine.
„Moj sin treba da zna šta se dešavalo u Oluji“
Uplašeni Danci i Borjanov „džentlmentski“ potez /video/
Zvezdina hobotnica — Milan Borjan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala