- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pariz je bio obojen u crno-belo /video/

© Foto : ABA liga/Partizan NIS/Dragana StjepanovićKošarkaši Partizana
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2021
Pratite nas
Košarkaši Partizana savladali su Metropolitan u šestom kolu Evrokupa, a iako su crno-beli bili na gostovanju zahvaljujući velikom broju navijača osećali su se kao da igraju na domaćem terenu.
Košarkaši Partizana u proteklih šest kola Evrokupa ostvarili su pet pobeda od kojih poslednju u Parizu protiv Metropolitana (89:82). Veliku motivaciju crno-beli imaju zahvaljujući i navijačima koji klub verno prate i na gostovanjima.
Pariz je u sredu uveče bio obojen crno-belom bojom, a navijanje sa tribina vodilo je košarkaše Partizana do pobede na važnom gostovanju.
Sjajni potezi crno-beli bili su nagrađivani, a to je igračima pomoglo da se osete kao da igraju na domaćem terenu.
Nagradili su i košarkaši nakon meča navijače, pa su posle trijumfa ostali na parketu da zajedno otpevaju nekoliko pesama.
Bio je zahvalan i Željko Obradović, trener crno-belih, koji je istakao da Partizan od početka sezone gde god ode ima veliku podršku.
„Hvala navijačima koji su nas sjajno bodrili. Mogli su da uživaju u dobrom meču. Gde god da odemo sačekaju nas oni i to je za sve nas veoma važno, znači posebno ovim mladim igračima“, istakao je Obradović nakon pobede.
Obradović se zahvalio na gostoprimstvu i poklonu, a francuski klub nije prvi koji je jenog od najvećih evropskih stručnjaka dočekao tako.
„Očekivali smo ovakav meč, gledali smo njihove utakmice, dobili su dva evroligaša u prvenstvu Francuske, igrali smo protiv odlične ekipe koju vodi sjajan trener Vensan Kole i želim da im se zahvalim na gostoprimstvu, dobio sam i poklon pre početka što je bio zaista lep gest. Veoma važna pobeda za nas, čestitam mojim igračima koji su uspeli da zadrže prednost u neizvesnoj završnici“, rekao je Željko Obradović.
Pre gostovanja Metropolitanu, košarkaši Partizana putovali su i u Laktaše gde su ostvarili pobedu protiv Igokee u desetom kolu ABA lige.
Kada su stigli u Laktaše, verni navijači su ih čekali odmah po izlasku iz autobusa, a na utakmici se takođe osetila atmosfera kao da Partizan igra na domaćem terenu.
Partizan je trenutno drugi tim u Evrokupu, kao i ABA ligi.
Detalj pred meč Metropolitan – Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2021
SPORT
Osveta – Partizan se mučio, pa „poleteo“ u Francuskoj!
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2021
SPORT
Jokićev rekord sezone – dramatična završnica i totalna dominacija Srbina /video/
Nikola Jokić i Majk Meloun - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2021
SPORT
Srbin to radi na svoj način – „pobediće vas mudrošću i veštinom“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala