- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpsko-ruski okršaj u Španiji: „Podmladili su ekipu, čeka nas težak posao“

© Foto : Rukometni Savez Srbije / IHFSelektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2021
Pratite nas
Znamo da nas čeka teška utakmica, moramo da napravimo još manje grešaka u napadu, da podignemo nivo realizacije u napadu kod šuteva i da ponovimo igru u odbrani kao protiv Poljske, izjavio je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar pred duel sa Rusijom na Svetskom prevsntvu u španskoj Liriji.
Srbija je već ostvarila plasman u narednu rundu takmičenja, ali važan je svaki bod koji se prenosi, pa će izabranice Uroša Bregara nastojati da se pokažu u najboljem svetlu u utakmici protiv vicešampiona Olimpijskih igara u Tokiju.
„Mislim da smo obavili dobar posao i ispunili ciljeve koje smo zacrtali. Predstoji nam utakmica sa Rusijom, znamo da čitava prva postava igra za CSKA iz Moskve, učesnika Lige šampiona“, rekao je Bregar za sajt RSS.
„Istina je da ne igraju dve najbolje ruske igračice Darija Dimitrijeva i Ana Vjahirjeva, ali Rusija ima veliku bazu mladih i dobrih igračica i ako neka nedostaje, dolazi druga. Smatram da je to ozbiljna reprezentacija. Jesu se podmladili, ali ipak prva postava igra u CSKA i čeka nas jedan težak meč“, ističe Bregar.
Posle utakmice sa Rušijom, sledi selidba u Granoljers i nastavak takmičenja gde se grupa B ukrštate sa selecijama iz grupe A, u kojoj se nalaze olimpijski šampion Francuska, Crna Gora, Angola i Slovenija.
Rukometašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 05.12.2021
SPORT
Srbija pregazila Kamerun, sa Rusijom za prvo mesto
„Tamo je najbolja selekcija Francuska i ona uvek ide na medalju, odnosno na zlato. Tu je i selekcija Slovenije. Juče je Crna Gora pobedila Angolu, tako da mislim da će u narednu fazu ići Francuska, Crna Gora i Slovenija. Svi protivnici su nam poznati i mislim da su pred nama četiri teška meča“, zaključio je selektor Bregar.
Srbija preostalu utakmicu u grupi B protiv Rusije igra u utorak u 20.30 sati, koja takođe dosadašnjem toku takmičenja na Svetskom prvenstvu ima dve pobede.
Nakon prve faze takmičenja po grupama, tri najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će oformiti nove četiri grupe od po šest reprezentacija.
Srbija pregazila Kamerun, sa Rusijom za prvo mesto
Srpkinje krenule furiozno: „Moglo je da bude ubedljivije, imali smo nedopustiv pad“
Srpkinje fantastične na startu šampionata — pala je Poljska
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala