- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ostavka uživo /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2021
Pratite nas
Dinamo Zagreb izgubio je na Maksimiru u četvrtfinalu kupa Hrvatske od Rijeke rezultatom 3:1 i bio je to povod da trener Damir Krznar podnese ostavku. Učinio je to odmah posle meča u trenucima kada je davao izjavu za klupski Jutjub kanal zbog čega se i snimatelj našao u čudu.
Krznar koji je „modre“ preuzeo sredinom marta ove godine nakon što je Zoran Mamić, čiji je bio pomoćnik, morao da ode iz kluba i iz zemlje zbog pravosnažne presude Vrhovnog suda Hrvatske, nije želeo ništa da čeka, već je doživeo kao moralni čin da u izjavi za zvanični Jutjub kanala Dinamo Zagreba podnese ostavku.
„Činjenica je da rezultat nije tu, kako u Kupu Hrvatske tako i u prvenstvu u kojem kaskamo, a uvrlo tešku utakmicu sa Hajdukom ulazimo poljuljani. Moj moralni čin je da napravim sve za ekipu i za Dinamo, koji je uvek na prvom mestu i moja procena je da ekipi treba pozitivan šok. Možda sam trenutno još vruće glave, ali neće se ništa promeniti ni sutra i definitivno dajem ostavku sa ciljem da ekipa doživi mentalni šok koji joj je potreban. Hvala na podrški navijačima, koji su mi je davali i izvinjenje onima koji nisu bili zadovoljni. želim svu sreću novom treneru i Dinamu, čiji sam navijač bio od malih nogu i biću do duboke starosti. Mislim da je u ovom trentuku razlaz najbolja opcija“, izjavio je u kameru Krznar na šta mu je snimatelj odgovorio:
„Evo, malo ste nas zatekli, ali treneru, zaista vam hvala na svemu“.
Tako se to radi u ozbiljnom klubu kakav je Dinamo Zagreb gde trener ne čeka da bude oteran kako bi uzeo obeštećenje, već kao moralni čin i iz ljubavi prema klubu sam podnese ostavku zarad šok terapije pred veliki derbi koji očekuje Dinamo sa Hajdukom iz Splita 5. decembra na Maksimiru.
Dinamo Zagreb je ekspresno reagovao i već sutradan je imenovao novog trenera, a reč je o Željku Kopiću.
Sudija Srđan Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2021
SPORT
Srpski arbitar izbačen iz fudbala deset godina, mora i u zatvor /video/
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2021
SPORT
Halo, London zove – Fiorentina odbila najveću ponudu za srpski dijamant
Torcida Hajduk Split - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2021
SPORT
„Hajduk Split je iz Srbije“... „Ne, ne iz Švajcarske“ – urnebesni odgovori Britanaca /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala