- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin heroj koji je srušio Bugare citirao Piksija: Idemo u Portugaliju po pobedu!

© Foto : FK Crvena zvezdaMirko Ivanić, FK Crvena zvezda
Mirko Ivanić, FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2021
Pratite nas
Mirko Ivanić bio je heroj Crvene zvezde u minimalnoj pobedi nad Ludogorecom u petom kolu grupne gaze Lige Evrope. Evrogolom presudio je Bugarima, ali zbog pobede Midtjilanda nad Bragom (3:2) to nije bilo dovoljno Zvezdi za evropsko proleće u LE. Sve će se rešavati u poslednjem kolu protiv Brage, a Ivanić je poručio da crveno-beli idu na trijumf.
Po receptu Dragana Stojkovića Piksija, selektora Srbije, koji je poručio da Srbija ide u Portugaliju da pobedi Ronalda i drugove i nađe se direktno na Mundijalu, što se na kraju zahvaljujući kasnom golu Aleksandra Mitrović i obistinilo, i Mirko Ivanić poručio je isto.
„Bitno je da smo posle Ludogoreca obezbedili takmčenje u Evropi i na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude“, poručio je sjajni vezista koji ove sezone igra fantastično.
Odluka o tome ko će iz Zvezdine grupe proći dalje u nokaut fazu Lige Evorpe pašće 9. decembra kada šampion Srbije gostuje u čuvenom „kamenolomu“ – jedan deo stadiona Brage nalazi se pod velikom stenom.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 27.11.2021
SPORT
Srpski klub igrača proglasio mrtvim, on se javio da je živ i zdrav /foto/
„Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugaliji“, hrabro, u Piksijevom stilu poručio je reprezentativac Crne Gore u kojeg trener Dejan Stanković ima bezgranično poverenje, te sa Kataijem i Benom, čini taj udarni trio u ofanzivnom delu sredine terena.
Podsetimo, Crvena zvezda nalazi se na prvoj poziciji Grupe F Lige Evrope sa deset osvojenih bodova, dok Braga kojoj ide na noge 9. decembra ima bod manje, a trećeplasirani Midtjiland iz Danske ima osam bodova i igra protiv otpisanog Ludogoreca koji ima samo jedan bod iz pet odigranih kola.
Odluka o prva dva mesta i nastavku takmičenja u Ligi Evrope, šesnaestini i osmini finala pašće upravo u poslednjem šestom kolu, dok će trećeplasirani tim takmičenje nastaviti u Ligi konferencije.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2021
SPORT
Mihajlović i Murinjo od svađe do prijateljstva: „Lukavi smo, želi da bude deda kao ja“
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2021
SPORT
Srpkinje gaze – treća pobeda zaredom u kvalifikacijama za Mundijal
FK Crvena zvezda – detalj sa utakmice protiv Vojvodine u Superligi Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2021
SPORT
„Raketa“ Ivanića dovela Zvezdu pred cilj, ali – sve se komplikuje zbog Brage!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala