- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova epizoda drame – Amerikanac preti Jokićima: „Bolje bi im bilo...“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 29.11.2021
Pratite nas
Američki košarkaš Judonis Haslem poslao je preteću poruku Strahinji i Nemanji Jokiću, braći Nikole Jokića, pred duel Denvera i Majamija.
U prethodnom duelu dve ekipe došlo je do fizičkog obračuna između Nikole Jokića i Markifa Morisa, posle prljavog poteza Majamijevog krilnog centra.
Nakon toga je usledila suspenzija od jedne utakmice za Srbina, a braća Jokić su napravila Tviter nalog na kojem su odgovorili Markifu i njegovom bratu Markusu, a zatim isti izbrisali.
U međuvremenu se pojavila informacija da su Strahinja i Nemanja odmah po završetku utakmice kupili karte za naredni okršaj Hita i Nagetsa, koji je na programu u noći između ponedeljka i utorka po srednjeevropskom vremenu (1.30).
„Nemam ja ništa sa tim, čoveče. Mi ćemo da igramo košarkašku utakmicu, sa ostalim smo završili. Stalno čujem da su braća Jokić kupili karte za utakmicu. Bolje bi im bilo da se drže na distanci i da ne pokušaju da naprave problem. Majami je moj grad“, izjavio je Haslem.
Markus i Markif Moris – NBA košarkaši - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2021
SPORT
„Ne udaramo s leđa, odgojeni smo drugačije“ – braća Moris uhvaćena u laži /video/
Iako je vrlo verovatno da su Jokići kupili karte za meč na Floridi, to se ne može shvatiti kao provokacija ili nešto slično, jer oni svog brata bodre praktično na svakom meču uživo – i na domaćem i na gostujućem terenu.
Međutim, 41-godišnji Amerikanac koji ove godine više ima ulogu mentora nego košarkaša se „upecao“ na medijske natpise.
„Kog đavola kupujete kartu? Da uradite šta? Ovo je moj grad. Nemojte ništa da počinjete, ništa se neće ni desiti. Dođite da uživate u utakmici i bežite kući. Niko se neće kačiti sa vašim bratom. Mi ćemo da igramo košarku“, dodao je Haslem.
Naredna utakmica Denvera i Majamija neće biti kao prethodna jer će je Moris najverovatnije propustiti zbog posledica udarca koji je zadobio od Srbina.
Vrlo je moguće da i Jokić propusti meč, jer je presedeo prethodna četiri zbog povrede ručnog zgloba, a trenutno su upitni i Majamijevi Tajler Hiro i Džimi Batler.
Neće biti ni od ranije povređenih Majkla Portera juniora, Džamala Mareja, Pi Džeja Dozira...
NBA legende uz Srbina: „Sviđa nam se kako je reagovao, ne smete da okrenete leđa“
Američki dvostruki aršini: Žrtvi duplo veća kazna nego krivcu, a krivac – kao Jokić /video/
Zlatan objasnio zašto je reagovao kao Jokić: „Nije me sramota“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala