- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Pupovac na udaru u Hrvatskoj: Da li je umešan i Milanović

Pratite nas
Na interfonu zgrade u kojoj su smeštene kancelarije Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj, a u kojima često boravi i Milorad Pupovac, poslanik u Saboru iz redova srpske manjine (Samostalna demokratska srpska stranka), zalepljena je uvredljiva poruka.
Na interfonu je zalepljen natpis „Milorad Pupovac – Prljavi“, a Pupovčevi saradnici misle da je to podstaknuto ponašanjem hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, piše „Slobodna Dalmacija“.
Milorad Pupovac je u martu preko svog Fejsbuk profila objavio uvrede koje mu je uputio Zoran Milanović.
„Juče je Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kazao da sam „prljav“. Malo je dana u ovih 30 i više godina mog javnog delovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam 'prljav' ili 'smrdljiv'“, napisao je Pupovac.
On je dodao da su „došli dani da mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kaže da sam 'prljav'“ i objavio Milanovićeve poruke koje je dobio nakon što je iznio svoje viđenje postupka izbora predsednika Vrhovnog suda.
Sa tuđim nesrećama, predrasudama i mržnjama nosiću se onako kako se treba nositi — uspravne glave, kaže Milorad Pupovac. - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2021
„Crni Mićo, lopino, ubij se“: Poruka Pupovcu na naslovnici hrvatskog nedeljnika
Premijer Hrvatske Zoran Milanović - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2021
Pljušte uvrede: Žestok sukob Milanovića i Pupovca u Hrvatskoj – šta je pozadina/video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala