- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Pripreme za susret na najvišem nivou: Razgovarali prvi bezbednjaci Rusije i SAD

© Foto : Press-služba Soveta bezopasnosti RF / Uđi u bazu fotografijaSekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev i pomoćnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džejkob Salivan
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev i pomoćnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džejkob Salivan - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2021
Pratite nas
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev razgovarao je telefonom sa pomoćnikom predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džejkobom Salivanom, saopštila je pres-služba aparata ruskog Saveta bezbednosti.
„Tokom razgovora Nikolaj Patrušev i Džejkob Salivan dogovorili su se da zajedno rade na poboljšanju atmosfere rusko-američkih odnosa i povećanju poverenja između dve zemlje“, navodi se u saopštenju.
Napominje se da su razgovori „vođeni na konstruktivan način i da su se odvijali u okviru priprema za predstojeće kontakte na najvišem nivou“.
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije redovno održava kontakte sa pomoćnikom predsednika Sjedinjenih Američkih Država za nacionalnu bezbednost. Ove godine Patrušev i Salivan su imali šest telefonskih razgovora, kao i jedan lični sastanak.
Zastava Ruske Federacije vijori se na tvrđavi u Zvečanu. - Sputnik Srbija
Sve o Rusiji

... pročitajte ovde.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala