- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pucanj u prazno iz Prištine – Srbija ima važan dokaz

© REUTERS / AZIZ KARIMOVAleksandar Mitrović proslavlja prvi gol protiv Azerbejdžana na utakmici kvalifikacija za SP u Kataru
Aleksandar Mitrović proslavlja prvi gol protiv Azerbejdžana na utakmici kvalifikacija za SP u Kataru - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2021
Pratite nas
Fudbalski savez Srbije neće reagovati na navodni zahtev Fudbalskog saveza samoproglašene države Kosovo da srpski tim bude kažnjen zbog isticanja srpskih simbola u Lisabonu posle utakmice sa Portugalijom.
Meč je odigran u nedelju, Srbija je slavila sa 2:1 i plasirala se na Svetsko prvenstvo, a u utorak se pojavilo saopštenje u kom je Fudbalski savez lažne države najavio žalbu UEFA na ponašanje srpskih fudbalera.
Fudbaleri Srbije proslavljaju gol Tadića protiv Portugalije - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2021
SPORT
Tragikomičan potez Prištine: Traže kaznu za fudbalere Srbije
Oni su posle utakmice pozirali sa podignuta tri prsta i uz majice sa mapom Srbije i natpisom „Veseli se srpski rode“.
Sport klub prenosi reakciju iz FSS.
„Sa Terazija 35 neće ni biti konkretne reakcije posle najave iz glavnog grada južne srpske pokrajine. Smatrajući da je reč o klasičnoj demagoškoj priči, za lokalnu upotrebu, iz vrha FSS dobili smo najavu da neće biti nikakve priče, niti odgovora, na veštački nametnutu temu iz Prištine. Na drugoj strani, nema ni bojazni da bi FSS eventualno mogao da se nađe na udaru FIFA. Iz jednostavnog razloga – zvaničnici susreta u Lisabonu nisu primetili nijedan sporan detalj na utakmici. Izveštaji delegata ne pominju dotični trenutak, što je još jedan dokaz u prilog priči da hibridna tema pripada klasičnoj provokaciji, bez potrebe za odgovorom“, navodi Sport klub.
Kako se navodi, nema razloga da saopštenje FS takozvanog Kosova potre aktuelni trenutak za uživanje fudbalu naklonjene javnosti.
Srpski napadač Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2021
SPORT
Heroj Srbije otkriva Sputnjiku: Teških godinu dana, ali se sve vratilo!
Fudbalska reprezentacija Srbije – slavlje posle pobede protiv Portugalije - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
Katar 2022
Pucanj iz svih oružja: Srbija i Katar(za)!
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
SPORT
Mitre, vratilo se!
O utakmici Srbije i Portugalije, te celokupnom utisku o reprezentaciji Srbije, u specijalnoj emisiji Miljanov korner govorio je legendarni fudbaler Rade Bogdanović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala