- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruskinja proglašena najlepšom udatom ženom na svetu

© Sputnik / Ramilь Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaMis, kruna
Mis, kruna - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2021
Pratite nas
Ruskinja Ksenija Davidova pobedila je na međunarodnom takmičenju lepote „Mrs. Top of the World 2021“ i postala najlepša udata žena na svetu.
Majka troje dece pobedila je takmičarke iz Velike Britanije, Letonije, sa Kipra, Arube, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Indije i Amerike.
Davidova je po obrazovanju ekspert za odnose sa javnošću. Vodi aktivan društveni život, između ostalog, organizovala je dobrotvorni projekat pomoći porodicama sa decom koje se nalaze u teškoj situaciji. Pored toga, ona je ambasador saveznog projekta „Formiranje udobnog gradskog okruženja“ za poboljšanje života u Sankt Peterburgu, saopštila je televizija „Sankt Peterburg“.
Prema rečima Davidove, u takmičenju je učestvovala, jer je želela da predstavlja Rusiju u dobrotvornim i ekološkim projektima međunarodnog nivoa.
Ranije je objavljeno i da je Ksenija Verbicka iz Sankt Peterburga pobedila na međunarodnom takmičenju lepote u kome učestvuju udate žene i dobila titulu „Mis Univerzum 2020".
Ksenija Verbicka ima 43 godine i majka je četvoro dece, voli da pleše argentinski tango i da čita knjige.
April Benajum, mis Provanse i prva pratilja mis Francuske koja je bila na udaru antisemitskih uvreda na društvenim mrežama - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2021
SVET
Sedmoro kažnjeno zbog vređanja misice srpsko-jevrejskog porekla, ona nastavlja borbu mnogo većom tužbom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala