- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Jokić je postupio kao alfa mužjak, ne mislim da je loš čovek“

© AP Photo / Lynne SladkyRej Alen i Judonis Haslem
Rej Alen i Judonis Haslem - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2021
Pratite nas
Američki košarkaš Judonis Haslem prokomentarisao je sukob između njegovog saigrača Markifa Morisa i Nikole Jokića, objasnivši da je srpski centar postupio kao alfa mužjak.
Utakmicu Denvera i Majamija obeležila je još jedna brutalna partija Jokića, ali onda i potez kojim se osvetio Morisu za prljav faul.
Moris je na kraju kažnjen novčano, Jokić je dobio jednu utakmicu suspenzije, a sada je i Haslem, krilni centar Majamija i jedan od najžešćih košarkaša današnjice, rekao šta misli.
„Logično je da u takvoj situaciji preuzme instinkt alfa mužjaka. Kada pričamo o tome nekoliko dana kasnije, ja samo želim svima sve najbolje“, istakao je Haslem.
Četrdesetjednogodišnjak sa Floride tvrdi da „Jokić nije loš čovek“.
„Ja zapravo volim njega i kao košarkaša i kao osobu. Mislim da je dobar 'lik'. Samo su ga tada obuzele emocije“, dodaje Haslem.
Somborac je suspenziju već odradio ostavši kod kuće tokom utakmice protiv Indijane, koju su njegovi Nagetsi uspeli da dobiju.
Trener ekipe Majkl Meloun je rekao da mu je Nikola otkrio da će gledati meč uz vino u svom domu.
Novi duel između Hita i Nagetsa, odnosno između Morisa i Jokića, zakazan je za 30. novembar, a iskusni Haslemsmiruje strasti kako ne bi došlo do novih nemilih scena.
„Kada pogledamo šta se desilo dan, dva kasnije, želimo da se nije dogodilo to što se dogodilo, ali ne mislim da je (Jokić) loš čovek, niti da je prljav igrač. Ja sam sigurno neko koga su obuzimale emocije tokom karijere, ali nikoga nikada nisam udario sa leđa i mislim da je tu najveći problem. I pored toga ne mislim da je loš dečko i da je ikoga želeo da povredi. Nećemo da mu to zauvek zameramo, već je vreme da se posvetimo narednim izazovima“, stavio je tačku na priču trostruki NBA šampion.
Markus i Markif Moris – NBA košarkaši - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2021
SPORT
„Ne udaramo s leđa, odgojeni smo drugačije“ – braća Moris uhvaćena u laži /video/
Stavljena tačka na skandal: Jokić izvukao najdeblji kraj
Cirkus u Americi – Jokićeva braća na Tviteru odgovorila Morisu: „Pokušaj i čekamo te!“
Američki novinar stao u odbranu Jokića; Moris: Ćuti, pijanice!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala