- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Gomeš promašio penal, Partizanu pobeda ostala u magli!

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovicFudbaleri FK Partizan
Fudbaleri FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana odigrali su bez golova protiv Proletera u šesnaestom kolu Superlige Srbije. Utakmica je odigrana u teškim uslovima, magla je pravila velike probleme i duel je na kraju završen rezultatom 0:0.
Izabranici Aleksandra Stanojevića napravili su kiks pred domaćom publikom i sada imaju šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali i utakmicu više.
Ovo je tek drugi remi Partizana u sezoni, nakon što su odigrali bez pobednika protiv Crvene zvezde, i posle 16 odigranih utakmica ima 44 boda, dok je Proleter deseti sa 18.
FK Crvena zvezda – detalj sa utakmice protiv Vojvodine u Superligi Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2021
SPORT
Dragović i Pavkov za preokret Zvezde na „Karađorđu“
U 68. minutu crno-beli imali su najbolju šansu preko Rikarda Gomeša koji je promašio jedaneasterac. Do kraja susreta domaćin je imao još nekoliko šansi, ali mreža Novosađana je mirovala i utakmica je završena nerešenim rezultatom.
Gosti su dobro otvorili utakmicu i već u petom minutu imali prvu šansu. Popović je dobro reagovao na golu crno-belih i opasnost je otklonjena.
U nastavku poluvremena crno-beli su bili bolji rival, a u 28. minutu su imali možda i najbolju šansu. Jović je šutirao, a golman Proletera je skrenuo loptu u korner.
Do kraja prvog perioda igre mreže su mirovale i na poluvreme se otišlo bez golova.
Drugo poluvreme počelo je inicijativom Partizana. Pretili su, stvarali šanse, ali magla je činila svoje i malo šta je moglo smisleno da se odigra.
U 66. minutu glavni arbitar dosudio je penal, i VAR je morao da reaguje. Posle provere potvrđen je udarac sa bele tačke, ali Rikardo Gomeš nije uspeo da ga realizuje.
U nastvku utakmice crno-beli su pretili, ali Petrić je briljirao među stativama i Proleter je uspeo ono što niko nije u dosadašnjem delu šampionata – uzeo je bod u Humskoj.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Dragović i Pavkov za preokret Zvezde na „Karađorđu“
Magiju iz Srbije je odneo u Belorusiju – i niko ne može da ga zaustavi /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala