- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Avionska nesreća u Brazilu, poginula popularna pevačica

© AP Photo / Minas Gerais Military Firefighters CorpsAvionska nesreća u Brazilu u kojoj je poginula popularna pevačica Marilia Mendonca
Avionska nesreća u Brazilu u kojoj je poginula popularna pevačica Marilia Mendonca - Sputnik Srbija, 1920, 06.11.2021
Pratite nas
Jedna od najpopularnijih brazilskih pevačica Marilia Mendonca (26), poginula je u petak u avionskoj nesreći kada se mali, privatni avion srušio u jugoistočnoj državi Minas Gerais.
Pored Mendonce u nesreći su poginuli njen producent Enrike Ribeiro, pomoćnik Abićeli Silveira Dias Filho, pilot i kopilot aviona, prenosi Rojters.
Marilia Mendonca stekla je slavu kao pevačica koja je osvojila nagradu Latin Gremi 2019. godine za najbolji album u svojoj kategoriji.
Popularna interpretatorka brazilske muzike, koja je ostavila iza sebe dvogodišnjeg sina, trebalo je juče da nastupi na koncertu u gradu Karatinga, udaljenom 12 kilometara od mesta nesreće.
Samo nekoliko sati pre nesreće ona je objavila na društvenim mrežama video u kojem se priprema da uđe u mali privatni avion na putu za Karatingu.
„Marilia Mendonca je ostavila trag u brazilskoj kulturi i bogat repertoar brazilske regionalne muzike. Ona sigurno neće biti zaboravljena“, saopštila je vlada Brazila.
Uzrok nesreće za sada nije poznat, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala