- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kad se veliki Željko uhvati za glavu: „Rekao sam im, ovo nema nigde u Evropi!“ /video/

© Foto : ABA liga / Partizan NIS / Dragana StjepanovićŽeljko Obradović – trener Partizana
Željko Obradović – trener Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
Pratite nas
Košarkaši Partizana su upisali spektakularnu pobedu nad Huventudom u Beogradu u infarkt završnici, a trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je američkim igračima u svom timu govorio o tome da Srbija nosi atmosferu sa kakvom se neće susresti nigde u Evropi.
Partizan je gubio tokom celog meča od španske ekipe, ali je na krilima sjajnog Kevina Pantera, strelca poslednjih šest poena iz tri teška šuta, uspeo da ostvari pobedu i ostane neporažen u sezoni.
Panter i Zek Ledej, njegov kolega, slavili su sa navijačima dugo posle završetka duela i pobrali velike simpatije pune hale „Aleksandar Nikolić“.
„Kada sam pričao sa Panterom i Ledejom pokušao sam da im objasnim ovu atmosferu. To je jedinstveno iskustvo, toga nema nigde u Evropi. Oni znaju šta je Partizan, ali ovu atmosferu neće naći na drugom mestu u Evropi“, naveo je Obradović.
Legendarni trener je na sebi svojstven način doživeo poslednji koš, akcija koju je nacrtao na tajm-autu nije izvedena po njegovim uputima, na snimku se vidi kako se čak i uhvatio za glavu u očajanju, ali mu je laknulo kada je Panter ubacio težak šut.
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2021
SPORT
Partizan izbegao šok u Beogradu – nestvaran preokret pred punom halom! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala