Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Premijerka o dočeku Krivokapića na aerodromu: Kako se Nedimović inače oblači, sad je bio i dobar

© Sputnik / Lola ĐorđevićZdravko Krivokapić i Ana Brnabić
Zdravko Krivokapić i Ana Brnabić - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
Pratite nas
Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je danas da je ministar poljoprovrede Branislav Nedimović koji je juče na aerodromu dočekao premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića u farmerkama „bio prilično sređen, kakav je njegov uobičajan dres kod“.
„On često prekrši dres kod, za uobičajni dres kod Nedimovića, on je bio prilično sređen“, rekla je premijerka upitana da prokomentariše izgled ministra poljoproivrede.
Ona je navela da je sa Krivokapićem pričala o dočeku i natpisima u medijima.
"Moja je greška što je Selaković trebalo da sačeka premijera, on se zadržao u Atini tako da smo u poslednjem trenutku odredili Nedimovića da sačeka premijera. Zaista nije bilo nikakve zle namere u tome i ja sam se potrudila da na vreme završim svoju konferenciju da bih ispred Vlade sačekala premijera koji je želeo da položi venac na mesto gde je ubijen Zoran Đinđić", pojasnila je ona.
Ona je dodala i da predsednik Vučić nikom nije poklonio toliko pažnje kao premijeru Krivokapiću.
"On je čim je sleteo iz Glazgova otišao da pozdravi premijera Krivokapića, a večeras će imati još jednu večeru. Ja se još jednom izvinjavam, svakako je bila moja greška. Ministar Nedimović je bio srećan što je mogao da sačeka premijera", rekla je premijerka.
Premijer Crne gore, takođe je prokomentarisao izgled Nedimovića, navodeći da je srpski ministar bio izuzetno srdačan i prijatan.
"U tom delu tehničkog prijema ja nisam obraćao pažnju kako ko izgleda. Njegove reči i srdačna dobrodošlica su bitnije od toga kako ko izgleda", rekao je Krivokapić.
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u poseti Srbiji - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2021
SRBIJA
Krivokapić stigao u Beograd, položio venac na spomen-ploču Đinđiću /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala