Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Krivokapić stigao u Beograd, položio venac na spomen-ploču Đinđiću /foto/

© Vlada Crne Gore/S. MatićPremijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u poseti Srbiji
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u poseti Srbiji - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2021
Pratite nas
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić doputovao je u dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu u Beogradu dočekao ga je potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.
Krivokapić je po dolasku u Beograd u prisustvi premijerke Srbije Ane Brnabić položio venac na spomen-ploču dr Zoranu Đinđiću, u dvorištu Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.
U nastavku radnog dana će biti upriličen susret sa nerezidentnim ambasadorima u Crnogorskoj kući, saopšteno je iz Vlade Crne Gore, prenosi IN4S.

Vučić: Srbija sa Crnom Gorom želi da ima dobre odnose

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić dobrodošao u Beograd i da Srbija sa Crnom Gorom želi da ima dobre odnose.
On je za TV Pink u Glazgovu rekao da se nada da će sa Krivokapićem moći da se vidi večeras na večeri, a da će se sutra i zvanično sastati.
Na pitanje koliko mogu da se smire tenzije sa Crnom Gorom, Vučić je rekao da nekih tenzija i nema, kao i da ih Srbija nije ni izazivala.
"Neki su mislili da Srbiju okrive za sve, ali mi želimo dobre odnose poštujući Crnu Goru. Nemamo velika očekivanja, ali razgovor je blagorodan", poručio je Vučić.
Narednog dana, Krivokapić će se susresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Narodne skupštine Srbije Ivicom Dačićem.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala