- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Karaičić za Sputnjik o viralnom snimku: Sledeći put ću ga nositi oko vrata /video/

© Foto : KK Partizan /Borac / Duško RadišićKK Partizan
KK Partizan  - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
Pratite nas
Bogdan Karaičić, pomoćni trener u stručnom štabu Željka Obradovića, za Sputnjik je prokomentarisao komičnu situacija sa utakmice protiv Huventuda kada nije uspeo da izvuče marker iz džepa u trenutku kada mu je ŽOC to zatražio.
Obradović je tokom kratke pauze želeo da pojasni neke stvari Zagorcu, te je od Bogdana Karaičića zatražio marker i tablu.
Pomoćni trener crno-belih dao mu je tablu, ali nije uspeo i marker pošto mu je zapeo u džepu. Kamera Partizana uhvatila je ovaj detalj i video je ubrzo postao viralan.
O komičnoj situaciji i radu u stručnom štabu Željka Obradovića razgovarali smo sa mladim trenerom.
„Smešno i duhovito, drago mi je što sam uspeo nekoga da nasmejem, ali mi je najdraže što smo mi uspeli da pobedimo“, kaže Karaičić na početku razgovora za Sputnjik.
„Sve je to u želji da se pomogne ekipi i Željku kao glavnom treneru“, dodao je uz osmeh.
Pomoćni trener Partizana na zvaničnom Tviter nalogu u šali je napisao „200 otkucaja u minutu“.
„Iskren da budem nikada nisam doživeo ovakvu atmosferu. Ovo je stvarno... I utakmica sa Krkom, i oproštaj Novice Veličkovića, nešto neviđeno. Jednom prilikom, dok sam bio u Lokomotivi, igrali smo protiv Partizana i bila je vrhunska atmosfera, ali ne na ovom nivou. Ta strast sa tribina se prenosi na sve, kao i strast Željka Obradovića“, rekao je Karaičić.
Karaičić je dodao da svaki trener kada krene da se bavi ovim poslom sanja da doživi takvu atmosferu, kao i da je posebno prelepo kada se nakon toga i pobedi.
Kada je reč o slučaju „marker“, Bogdan u šali kaže da će ga sledeći put nositi oko vrata kako se ne bi desila slična situacija.
„Sad se i mi šalimo na moj račun, to je sve deo posla. Napravio sam šalu da ću sledeći put kao osnovac nositi marker oko vrata. To su sve interne šale u lepom i dobrom duhu, kao što je uostalom i cela sezona za nas.“
Željko Obradović – trener Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
SPORT
Kad se veliki Željko uhvati za glavu: „Rekao sam im, ovo nema nigde u Evropi!“ /video/
„U tom klipu nema ljutnje, štaviše sve je to duhovito. Sada se međusobno šalimo, jeste da je na moj račun, ali Bože moj“, dodao je Karaičić.
Bogdan iza sebe ima bogato iskustvo pomoćnika, pošto je sarađivao sa Sašom Obradovićem u Lokomotivi Kubanj i Crvenoj zvezdi, a bio je deo i stručnog štaba Igora Kokoškova u reprezentaciji Srbije.
„Uživam u svakom danu, uživam u ulozi koju mi je dao, svi dišemo kao jedan. Način na koji on brine o pomoćnicima, igračima, je nešto doživeo sa njim i sa Igorom (Kokoškovim)“, ističe Karaičić.
Na kraju kaže da to i ova situacija sa markerom potvrđuje porodičnu atmosferu u klubu.

„Ovo isto potvrđuje da je atmosfera familijarna. Mislim da je velika stvar za srpsku košarku što se Željko vratio, kao i što, kako mi treneri, a tako igrači možemo da učimo od njega. Veliki je čovek, i ja volim da kažem da je on Aleks Ferguson košarke“, zaključio je Bogdan Karaičić.

Partizan izbegao šok u Beogradu – nestvaran preokret pred punom halom! /video/
Kad se veliki Željko uhvati za glavu: „Rekao sam im, ovo nema nigde u Evropi!“ /video/
Bogdan Karaičić za Sputnjik: Saša je pričao sa Nedovićem, dajmo Igoru šansu da pomogne Srbiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala