- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta očekivati od Krivokapićeve posete Srbiji /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Uoči sednice Saveta bezbednosti UN posvećene situaciji u BiH procurio izveštaj visokog predstavnika Kristijana Šmita u kom se Milorad Dodik spominje čak 61 put. Šmitov izveštaj nije napad samo na Dodika, već na celu Republiku Srpsku, ocenjuju politikolozi.
Premije Crne Gore Zdravko Krivokapić u poseti Beogradu gde je poručio da je cilj njegovog dolaska unapređenje saradnje sa Srbijom. Iako su posete bitne, od ove ne treba gajiti velika očekivanja da će doneti rezultate, saglasni analitičari.
Istražujemo hoće li aktuelna energetska kriza u svetu podstaći izgradnju nuklearki i šta će uraditi Srbija u kojoj je na snazi moratorijum još od 1989. godine?
Iako je prihod od prodaje voća čak i do 30 puta veći u odnosu na pšenicu, voćarska proizvodnja u Srbiji čini svega 11 odsto. Šta je sve potrebno kako bi naša zemlja taj segment poljoprivredne proizvodnje unapredila?
Više od 30 osoba izgubile život u prvih sedam meseci ove godine zbog - selfija. Upravo na taj način ginu mladi ljudi koji nedostatak pažnje u životu žele da nadomeste na društvenim mrežama, upozoravaju psiholozi.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala