- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tvorac serije za kojom je „poludeo“ svet odgovorio Lebronu: „Neka napravi svoj kraj“

© AP Photo / Ross D. FranklinKošarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms
Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2021
Pratite nas
Hvang Dong-Hjuk, tvorac najpopularnije serije na svetu – „Squid game“, odgovorio je na komentar Lebrona Džejmsa koji je izjavio da mu se nije svideo kraj prve sezone serije.
Lebron Džejms jedan je od najboljih košarkaša na svetu i najpopularnijih sportista, te je ova situacija još jednom koliko sve što izgovori ima jak odjek.
Džejms je u razgovoru sa saigračem Entonijem Dejvisom izjavio kako mu se nije svidela odluka glavnog glumca na kraju serije jer porodica uvek treba da bude na prvom mestu.
Košarkaš Lejkersa kazao je to u neformalnom razogovoru sa Dejvisom u trenutku kada je izlazio iz sale za konferenciju, i kako su ih kamere uhvatile, snimak se brzo proširio društvenim mrežama.
Snimak je došao i do Dong-Hjuka koji je ovaj komentar Lebrona shvatio veoma lično.
„Da li ste gledali Spejs Džem 2?“, pitao je ironično tvorac serije aludirajući na film u kom Lebron Džejms glumi glavnu ulogu, a koji leta ove godine nije najbolje prošao u javnosti.
„Poštujem ga i zahvalan sam što je gledao seriju, ali ne bih promenio moj kraj. To je kraj. Može da napravi svoj nastavak kako bi bio zadovoljan krajem serije. Pogledao bih to i poslao mu poruku: 'Sviđa mi se tvoja serija, ali ne i završetak“, dodao je Korejac.
Džejms je na društvenim mrežama video ovaj odgovor i napisao: „Ovo ne može biti stvarno? Nadam se da nije“.
U odbranu američkog košarkaša, iz gore navedenog snimka jasno se vidi da kraj serije nije komentarisao kao „Lebron Džejms najpoznatiji košarkaš sveta“, već kao običan čovek koji je pogledao seriju i sa drugarom je komentariše.
Ipak, rekao je to javno, a nije bilo ko već trenutno najpoznatiji aktivni igrač, i od sitnice se napravila čitava drama.
Bjelica bolji od Pokuševskog, Bogdanović i Atlanta nemoćni u reprizi polufinala
Jokić briljirao – Denver slavio u završnici za infarkt /video/
NBA slavi veliki jubilej – 75 godina od prvog sudijskog zvižduka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala