- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Šta kraljica Elizabeta radi za volanom kad su joj lekari naložili mirovanje /foto/

© AP Photo / Alastair GrantBritanska kraljica Elizabeta
Britanska kraljica Elizabeta - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2021
Pratite nas
Britanska kraljica Elizabeta, kojoj su lekari naložili da se odmara dve nedelje od dužnosti, uslikana je danas kako se sama vozi oko svog imanja u zamku Vindzor.
Fotografija, koja se pojavila na brojnim internet stranicama britanskih medija, prikazuje kraljicu Elizabetu (95) sa maramom i naočarama za sunce za volanom zelenog „jaguara“.
Korisnici društvenih mreža su odmah pokrenuli raspravu, a mnogi su izrazili zadovoljstvo što nema naznaka da će britanska kraljica da „uspori“.
Podsetimo, prošlog meseca britanska kraljica je bila prinuđena da otkaže neke planirane angažmane zato što je provela noć u bolnici zbog, kako je objavljeno, medicinskih ispitivanja.
Bakingemska palata je tada saopštila da su joj lekari preporučili da se odmara i izbegava zvanične posete najmanje dve nedelje.
Jedan od tih angažmana sa kojih je bila primorana da se povuče bio je prijem povodom otvaranja samita Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama u Glazgovu.
Kraljica, koja je poznata po dobrom zdravlju, još upražnjava brojne virtuelne audijencije putem video-linka, u kojima izgleda dobro i veselo, a premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da je razgovarao sa njom prošle nedelje i poručio da je ona u veoma dobroj formi.
Džo Bajden i kraljica Elizabeta - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2021
SVET
Britanska kraljica Elizabeta odbila nagradu za stare
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala