- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čuveni Nemac se oglasio o mančesterskoj sramoti: „Ovo je očaj, ali nije iznenađenje“ /video/

© Sputnik / Mariя Plotnikova / Uđi u bazu fotografijaMundijal `14. Finalni meč Nemačka - Argentina
Mundijal `14. Finalni meč Nemačka - Argentina - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2021
Pratite nas
Posle utakmice Liverpula i Mančester junajteda, u kojoj su Redsi demolirali protivnika 5:0, oglasio se čuveni Bastijan Švanjštajger, bivši nemački fudbaler
Švajnštajger je istakao da nije iznenađen epilogom na Old Trafordu, odnosno najubedljivijim porazom Junajteda na domaćem terenu ikada protiv Liverpula.

„Očajan dan za sve navijače Mančester junajteda i za klub, ali ovo nije došlo niotkuda. Ovo nije iznenađenje“, naveo je Švajnštajger.

Junajted već neko vreme em ne beleži dobre rezultate, em ne igra dobro, a najveći krivac za to je, prema mišljenju stručnjaka, menadžer Ole Gunar Solskjer.
Crveni đavoli u poslednjih devet utakmica imaju samo tri pobede, uz remi i pet poraza, te se nalaze na sedmoj poziciji Premijer lige.
U Ligi šampiona su na prvoj poziciji Grupe A sa šest bodova iz tri kola, samo zahvaljujući neverovatnim preokretima protiv Viljareala i Atalante.
Solskjerova stolica se drma već neko vreme, a poraz od Liverpula samo je dodatno naterao navijače da od uprave zatraže promenu na mestu šefa stručnog štaba.
„Liverpul je pokazao koliko je ogromna razlika između te dve ekipe. Imali su filozofiju i viziju. Svaka čast Liverpulu i nadam se da će Mančester junajteda se uskoro vrati“, dodao je muž srpske teniserke Ane Ivanović.
Nekadašnji reprezentativac Nemačke je otkrio i zanimljivu anegdotu o Davidu de Hei, španskom golmanu koji je primio svih pet komada od „Redsa“.
„Kada sam došao u Junajted, De Hea me je pitao da li je bolji od (Manuela) Nojera. Rekao sam mu: 'Ne, nisi. On je na drugom nivou'. On se naljutio, ali sam mu objasnio zašto je tako. Kada god bi odigrao dobro on bi me ponovo pitao, ali bih mu ja uvek govorio da on nije na tom nivou“, prisetio se vezista koji je u jednom periodu karijere nastupao za Đavole.
Pogledajte sve zanimljivosti sa utakmice Junajted – Liverpul:
0:1 Keita 5'
0:2 Žota 13'
0:3 Salah 38'
0:4 Salah 45+5'
0:5 Salah 50'
Ronaldo poništen gol 53'
Pogba direktan crveni 60'
Penal zbog kojeg se svi smeju Hrvatu /video/
Majstorija srpskog bisera – strašan gol Vlahovića /video/
Madriđani „pokorili“ Kataloniju! /video/
Plasman obezedio SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala