- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Komične scene u Moskvi – poraz od lažnog Bajerna i poziv na „ribanje“

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaLokomotiva Moskva
Lokomotiva Moskva - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2021
Pratite nas
Lokomotiva iz Moskve ugostila je u trećem kolu Lige Evrope Galatasaraj, a na velikom semaforu umesto imena fudbalera turskog kluba bila je ispisana startna postava Bajern Minhena, iako bavarski div ne igra pomenuto takmičenje.
Na semaforu bila ispisana imena od golmana Manuela Nojera, preko Kingslija Komana pa sve do Tomasa Milera. Doduše, našao se i David Alaba među Bajernovim fudbalerima, iako je minulog leta napustio klub iz Minhena potpisavši ugovor sa Real Madridom.
Ali, jasno je šta se zapravo dogodilo. Lokomotiva je bila domaćin Bajernu prošle godine u drugom kolu Lige šampiona, pa su ljudi koji kontrolišu video bim najverovatnije greškom stavili sastav Bajerna, umesto da se na njemu nađe startna postava Galatasaraja.
Nije to sve od dešavanja u Moskvi. Fudbaleri Lokomotive izgubili su minimalnim rezultatom od „lažnog Bajerna“, odnosno Galatsaraja, a gol odluke postigao je Akturkoglu u 82. minutu.
Na taj način Turci su sa sedam bodova prvi u Grupi E, dok je Lokomotiva ostala na poslednjoj poziciji sa samo jednim osvojenim bodom.
Novi neuspeh ruskog kluba nije se dopao navijačima, pa je nekolicina njih po završetku susreta trećeg kola Lige Evrope ostala na tribinama i dobacivala svojim miljenicima.
Pao je i poziv na svojevrsno „ribanje“.
Desni bek Nair Tiknizian nije ostao ravnodušan na te povike, pa je prišao i kratko porazgovarao preko zaštitnih reklama sa pristalicama na tribini, objasnivši im da igrači daju sve od sebe i da u ekipi niko nije ravnodušan zbog novog poraza.
Na kraju se sve završilo aplauzom, ali je jasno da će Lokomotiva morati mnogo bolje ukoliko hoće da prezimi u Evropi.
A što se kiksa sa semaforom tiče, jeste komičan i već je viralan na društvenim mrežama, ali greške su sastavni deo svakog posla...
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2021
SPORT
Partizan će skupo koštati Stanojevićeva „čestitka“ /video/
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
SPORT
Srbija izgubila od Portugalije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Žoze Murinjo - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
SPORT
Katastrofa „posebnog“ – u šest činova! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala