- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Džoni Dep u Srbiji: Proslavljeni glumac kod predsednika /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićDžoni Dep i Aleksandar Vučić
Džoni Dep i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2021
Pratite nas
Holivudski glumac Džoni Dep boravi u poseti Srbiji. Zajedno sa našim proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem, Depa je primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je Depu zahvalio na svemu što čini za promociju Srbije.
„Hvala dragi Džoni na svemu što činiš za promociju Srbije“, napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu, na kojem je objavio i fotografije s holivudskim glumcem.
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će na Dan državnosti Srbije, 15. februara, odlikovati glumca Džonija Depa u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u našoj zemlji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi.
Dep je u susretu sa predsednikom rekao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge i da će 15. februara ponovo doći u Beograd na svečanu ceremoniju, saopštila je pres služba predsednika Republike, preneo je Tanjug.

„Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje“, istakao je Dep i zahvalio predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Prethodno je Vučić objavio snimak susreta sa Depom, koji je ranije danas doputovao u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala „Pafini“, proizvedenog u Srbiji.
© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić i Džoni Dep
Aleksandar Vučić i Džoni Dep - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2021
Aleksandar Vučić i Džoni Dep
„Dobrodošli u Srbiju“, napisao je Vučić ispod snimka.
Na snimku se čuje da su Vučić i Dep razgovarali o snimanju filma.
„Snimanje u Srbiji bilo je prelepo. Zbog svojih uloga stalno se transformišem i menjam svoj lik“, rekao je glumac.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je od holivudskog glumca Džonija Depa dobio na poklon figuru ptice u odelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu „Pirati s Kariba“.
„Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Sajlent sperou, koji sam dobio“, naveo je Vučić na Instagramu.
Predsednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u poslednjih deset godina nije video „takvu marljivost i posvećenost svih dama“ u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se doterale „Kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Džonija Depa“.
Vučić je uz to objavio i fotografiju sa Depom, na kojoj se vidi i poklon koji mu je uručen.
Džoni Dep se u Srbiji nalazi povodom promocije prvog animiranog serijala "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).
© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić i Džoni Dep
Aleksandar Vučić i Džoni Dep - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2021
Aleksandar Vučić i Džoni Dep
Biće smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.
Glumac Džoni Dep ispred suda u Londonu - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2021
Miloš Biković sa Italijanima dovodi Džonija Depa u Srbiju /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala