Miloš Biković sa Italijanima dovodi Džonija Depa u Srbiju /video/

© AP Photo / Alastair GrantGlumac Džoni Dep ispred suda u Londonu
Glumac Džoni Dep ispred suda u Londonu - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2021
Pratite nas
Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije “Arhangel didžital studios“ Miloša Bikovića, a koji je kreirao italijanski studio „Jervolino Studios“ (IES).
Ovom prilikom kompanija IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.
„Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost“, rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija „Jervolino and Lejdi Bakardi entertejment" i „Jervolino Studios“.
„Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, predstavimo javnosti u Srbiji ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana“, naveo je italijanski producent.
Tokom beogradske posete 19. oktobra, Džoni Dep, Andrea Jervolino, Lejdi Monika Bakardi (suosnivač italijanskih kompanija) i Miloš Biković predstaviće javnosti svoj najnoviji zajednički projekat, realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom „Jervolino end Lejdi Bakardi entertejnment“, matičnom kompanijom „Jervolino Studios“ iz Srbije.
Slavni glumac je igrao u zapaženom dugometražnom filmu ove produkcije - „Čekajući varvare“ (2020), rađenom po istoimenom romanu južnoafričkog nobelovca Džona Maksvela Kucija, koji je napisao i scenario.
Režiju je potpisao istaknuti kolumbijski reditelj Siro Gera, u svom prvom ostvarenju na engleskom jeziku, dok su glavne uloge igrali Džoni Dep, Robert Patinson i Oskarovac - Mark Rajlans.
Holivudski glumac je davne 1992. godine igrao u nezavisnom američkom filmu „Arizona Dream“ našeg reditelja Emira Kusturice, i kasnije (2009) je bio gost na festivalu „Kustendorf“ na Mećavniku.
© AFP 2023 / MILOS CVETKOVIC Džoni Dep sa Kusturicom u Drvengradu
Džoni Dep sa Kusturicom u Drvengradu - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2021
Džoni Dep sa Kusturicom u Drvengradu
Prva sezona prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta, najavili su iz produkcije.
Na stvaranju serijala je u prethodnih godinu dana radilo više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz „Jervolino Studios-a“ u Beogradu i Novom Sadu, dok njegovu produkciju potpisuje partnerska kuća - „Arhangel Didžital Studios“, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala