- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Krv je bila svuda: „Ne brinite, živ sam“ /foto/

© REUTERS / PHIL NOBLETomas Souček
Tomas Souček - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
Pratite nas
Vest Hem je pobedio Everton u gostima u meču Premijer lige (1:0), a susret su obeležile nemile scene posle duela u kojem je deblji kraj izvukao Tomaš Souček. Čeha je posle pada na travu nehotice zgazio Salomon Rondon, pa je morao na tri mesta da bude ušiven.
Jezivo su izgledala dešavanja na Gudison parku jer je krv liptila na sve strane posle slučajnog gaženja Rondona u borbi za loptu.
Souček je poznat kao beskompromisni borac i ovo mu nije prvi put da trpi posledice, samo što je sada lekarski tim Vest Hema imao pune ruke posla. Kako bi mu zaustavili krvarenje morali su da ga ušiju na terenu i to na tri mesta!
Koren nosa, obraz i gornja usna, pa ne čudi što je češkom reprezentativcu i asu „čekićara“ praktično promenjen lični opis.
„Još nekoliko šavova na licu za popunjavanje moje kolekcije. Nikada ne odustajem iz bilo kojeg razloga. Važna pobeda momci, idemo dalje. Ne brinite, živ sam“, napisao je na Tviteru Souček koji je u 79. minutu zbog povrede morao da napusti igri, a zamenio ga je Doson.
Podsetimo, Souček je doživeo povredu glave tokom meča Češke i Danske na Evropskom prvenstvu minulog leta, ali mu je stavljena čalma i nastavio je da se bori za svoju reprezentaciju.
Fudbal - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
SPORT
Haos u Holandiji: Srušila se tribina, ali pesma nije prestala /video/
Detalj sa utakmice Njukasl – Totenhem - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
SPORT
Borba za ljudski život – drama na tribinama usred meča /video/
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
SPORT
Od „sve je super“ do otkaza za dan!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala