- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Nisam želela nazad“: Glumica Julija Peresiljd ispričala kako je izgledalo praštanje sa svemirom

© Sputnik / Ramilь Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaRuska glumica Julija Peresiljd
Ruska glumica Julija Peresiljd - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
Pratite nas
Glumica Julija Peresiljd, koja se vratila zajedno sa režiserom Klimom Šipenkom iz svemira na Zemlju, izjavila je da je bila izuzetno tužna što je morala da se vrati iz svemira.

„Prelepo. Dobro smo se prizemljili, sve je bilo kako treba. Kosmonaut Oleg Novicki je fantastičan. Pored njega te jednostavno nije strah. Ja sa, doduše, malo tužna. Na samom početku ti je 12 dana delovalo mnogo, međutim, sad na kraju nisam želela da se napustim svemir jer jasno mi je bilo da se ovo dešava samo jednom u životu“, rekla je.

Šef „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozini dočekao je filmsku ekipu koja je jutros sletela u Kazahstan i ocenio da je sletanje izvedeno bez ikakve greške.
„Zadovoljni smo što se ekipa oseća dobro, što su svi zadovoljni. Sve je prošlo odlično, za organizaciju – čista petica“, dodao je.
Kazao je i da je kosmonaut Oleg Novicki, koji je od spasilačkih ekipa zatražio da ga prilikom sletanja dočekaju sa sokom od breze – taj sok već popio.
Členы osnovnogo эkipaža 66-й эkspedicii na Meždunarodnuю kosmičeskuю stanciю pered startom kosmičeskogo korablя Soюz MS-19  - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
RUSIJA
Filmska ekipa sleće iz kosmosa za manje od 24 sata, kakav ih poklon očekuje?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala