- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Engleska bruji zbog reči Bečlije iz Zvezde: „Doživeo sam šok, često smo pili...“

© AP Photo / Laurence GriffithsAleksandar Dragović
Aleksandar Dragović - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2021
Pratite nas
Aleksandar Dragović, jedno od najzvučnijih pojačanja Crvene zvezde govorio je za nemačke medije o svom boravku u Lesteru. Otkrio je i nepoznatu priču o tome kako su se on i ekipa za jedan meč protiv Čelsija spremali u kafiću uz pivo.
Jedan od najdominantnijih igrača u timu Crvene zvezde, Aleksandar Dragović razgovarao je sa medijima o svojoj epizodi u Lesteru, za koji je igrao kao pozajmljeni fudbaler.
Dragović je u Zvezdu stigao iz Bajera za koji je odigrao 71 utakmicu, a u sezoni 2017/18 bio je na pozajmici u Lesteru za koji ga vežu lepe uspomene.
Defanzivac beogradskog kluba objasnio je kako mu je bilo neobično što su fudbaleri u Premijer ligi opušteniji nego u Nemačkoj.
Dragović se prisetio anegdote sa saigračima iz tadašnjeg tima, a jedan od aktera priče je i Džejmi Vardi.
„Dok sam bio u Lesteru, pre naše kup utakmice protiv Čelsija, odleteli smo za Stokholm na tri dana, bez trenera. Sve je bilo dogovoreno sa klubom i tamo smo radili šta smo hteli. Jednom smo kroz grad išli obučeni u kostime. Džejmi Vardi je upadao prerušen u radnje i prepadao ljude. Dan i po posle povratka, igrali smo protiv Čelsija, utakmicu koju smo izgubili tek u produžetku“, otkrio je Dragović.
Fudbaler srpskog porekla bio je iznenađen drugačijim pristupom u Engleskoj jer je navikao na sistem koji je rigorozniji u Nemačkoj.
„U Lesteru su nam govorili da izađemo i popijemo neko piće zajedno. Sedeli smo često u pabu. Popiti nekoliko piva uopšte nije problem. Posle mog vremena u Nemačkoj, to je bio kulturološki šok“, ispričao je Dragović.
Valeri Karpin - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2021
SPORT
Čovek koji je Rusiji doneo igru i pesmu /video/
Sukob policije i huligana - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2021
SPORT
Presedan – Englezi i Mađari zamenili uloge?! /foto, video/
Navijači Albanije tokom utakmice protiv Poljske - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2021
SPORT
„Da su Srbi ovo uradili Albancima...“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala