- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ko potpaljuje Kosmet? I Svet sa Sputnjikom

Pratite nas
Opet haos na severu Kosmeta uz pucnjavu i nasilje kakvi nisu viđeni možda od pogroma 17. marta 2004.godine . U drami izazvanoj akcijom Prištine u okviru navodne borbe protiv krijumčarene robe više Srba je povređeno, od toga jedan teže.
Srbi su blokirali put na prelazu Rudare, dok se predsednik Srbije hitno zaputio u Rašku na sastanak sa Srbima sa Kosmeta. Ko gura novi “boj na Kosovu”? Pokušava li Priština da provokacijama uspostavi novo stanje na terenu? Čije planove sprovodi i šta je konačni cilj? Preti li Srbima nova “Oluja” i da li je pređena crvena linija kad Srbija mora da reaguje?
O opasnoj eskalaciji na severu Kosmeta u emisiji „Svet sa Sputnjikom govore“ diplomata Zoran Milivojević i predsednik Srpskog spoljnopolitičkog kruga Milisav Paić. Sa Kosova i Metohije specijalno za Sputnjik javiće se Dalibor Jeftić potpredsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Štrpca.
Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.
Slušajte nas na frekvenciji Radio Novosti 104,7 megaherca i gledajte na jutjub kanalu Sputnjik Srbija kao i na fejsbuk stranici Sputnjika.
Svet sa Sputnjikom, 13.10.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala