- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Posle Kalinićeve izjave o Kosmetu oglasile se Delije: „Ovo je poslednje upozorenje“

© Tanjug / Zoran ŽestićNavijači na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija
Navijači na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2021
Pratite nas
Navijači Crvene zvezde uputili su „poslednje upozorenje“ upravi svog kluba i košarkašu Nikoli Kaliniću, koji je ranije u toku dana u jednom intervjuu objasnio stav koji ima prema Kosovu i Metohiji.
Kalinić se oglasio povodom spornog intervjua iz januara 2019. godine i objasnio šta tačno misli o Kosmetu, otkrivši da će jednu mesečnu platu donirati tamošnjem srpskom narodu.
Pomenuti intervju reprezentativca Srbije najlošije je prošao kod navijača, koji su ga vređali na društvenim mrežama i svaki put kada se vraćao u Beograd i igrao protiv crveno-belih.
Očekivalo se da ne bude mnogo drugačije ni u sredu u 19 časova, kada Zvezda dočekuje litvanski Žalgiris u trećem kolu Evrolige, uprkos tome što je 29-godišnjak iz Subotice ponovo u crveno-belom dresu.
Međutim, kako stvari stoje novih „prozivki“ neće biti, jer su Delije „prihvatile izvinjenje“.
„Delije su prepoznale dobru volju današnjim gestom koji je izrečen i nadamo se iskrenim pokajanjem. Shodno tome, pozivamo sve Delije da dođu u Arenu i podrže naše igrače u evroligaškoj utakmici. Sada i zauvek, skrećemo pažnju da niko nikada neće biti dobrodošao u Zvezdu ako priča loše o Srbiji, Crkvi, Zvezdi, Delijama! Crvena zvezda je ideologija! Poslednje upozorenje upravi da sledeći igrač koji dođe, a ideološki je nepodoban, biće znak da budemo protiv iste. Bez mogućnosti za kompromisom“, saopštila je glavna navijačka grupa šampiona Srbije.
U Laktašima ništa novo – Igokea bacila Zvezdu na kolena
Naučio je Ameriku, a sada i Tursku: „Trojka“ – zbog Srbije /video/
Obradović grmeo na košarkaše – na +26 /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala