Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić o Stefanoviću: Kao ministar odbrane radi dobro svoj posao

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić  - Sputnik Srbija, 1920, 12.10.2021
Pratite nas
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Nebojša Stefanović, kao ministar odbrane radi dobro svoj posao, a da je sve ostalo što je imao da mu kaže o drugim stvarima, učinio još pre godinu dana.
Vučić je ponovio da će odnose među stranačkim kolegama rešavati unutar stranke, dok će se onime što se tiče države, baviti nadležni organi.
Na pitanje da li je problem što se ovako važni skupovi, poput Sajma naoružanja, dešavaju u trenutku kada je ministar Stefanović izložen optužbama i da li to kvari ugled zemlje u svetu, Vučić je odgovorio da o takvim stvarima nisu pričali ni sa kim od stranih gostiju, koji su, kaže, pristojni, poštuju suverenitet Srbije i ne bi pitali ni važnije i logičnije stvari od nečeg takvog.
On je rekao i da Stefanović dobro radi svoj posao kao ministar odbrane i da nikakav problem nije video, niti neku neozbiljnost ili neodgovornost u svemu što je urađeno u prethodnih meseci.
“Vrhovni sam komandant Vojske Srbije i mogu da sudim. Nemam nikakav problem, to šta imam ili nemam da kažem Stefanoviću, to sam mu rekao pre godinu dana i, što se mene tiče, to sam tada završio. Drugo je pitanje oko drugih ljudi i odnosa nadležnih organa”, rekao je Vučić.
Dodao je da se prate objave u medijima i da je samo u poslednjoj sedmici zabeleženo ukupno 61 odsto negativnih objava o njemu, a 39 odsto o svima ostalima iz vlasti i opozicije, i to samo u mejnstrim medijima.
“Toliko o diktaturi, neslobodi u Srbiji i kako svi smeju da govore samo lepo. I o tome ko je žrtva napada. Ne brinite o Stefanoviću, unutrašnje stvari rešavamo kako treba, a ono što je pitanje države rešavaju nadležni organi”, rekao je Vučić.
Ministar Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2021
SRBIJA
Nebojša Stefanović: Spreman sam da idem odmah na poligraf /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala