- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin Amerikanac poslao poruku Đokoviću /video/

© Foto : AdmiralBet ABA league/Dragana StjepanovićNejt Volters u dresu Crvene zvezde
Nejt Volters u dresu Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 08.10.2021
Pratite nas
Košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters govorio je o Novaku Đokoviću i otkrio da mu je pored primarnog sporta i tenis jedan od omiljenih.
Volters se ove godine vratio u Crvenu zvezdu, sa kojom je u četvrtak uveče pobedio Makabi u Tel Avivu doprinevši sa 17 poena, četiri asistencije i dve ukradene lopte.
U nedavnom intervjuu govorio je o povratku u Srbiju i najboljem srpskom sportisti svih vremena Novaku Đokoviću, velikom navijaču crveno-belih.
„Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Ja sam njegov veliki obožavalac. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, a njega je baš zabavno gledati“, rekao je Volters.
Tridesetogodišnji Amerikanac se oprobaio i u „belom sportu“, ali je odmah uočio da je bolji u igri između obruča.
„Košarka je oduvek bila moj omiljeni sport, ali sam se oprobao i u tenisu. Smatram da je dobro probati i druge sportove, da malo promeniš stvari. Tenis je individualni sport i tamo je mentalna snaga veoma bitna. Nije bilo baš sjajno, ali je dobro bilo probati. Igranje tenisa mi je pomoglo za kretanje, brzinu i taj korak sa mentalne strane. Taj faktor mi znači u košarci“, dodao je Zvezdin plejmejker.
Skandal u Americi – uhapšen bivši član Partizana i još 17 košarkaša!
„Brate, imam 47 poena“ – sjajna anegdota Kanađanina o Jokiću
Koliko košta „ubij Srbina“?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala