- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Preminuo MMA borac, borba trajala 19 sekundi /video/

CC0 / pixabay / Bokserske rukavice
Bokserske rukavice - Sputnik Srbija, 1920, 05.10.2021
Pratite nas
Američki borac Džastin Tornton preminuo je od posledica nokauta koji je zadobio krajem avgusta u boksu bez rukavica na turniru u Misisipiju.
Džastin Tornton je 20. avgusta posle svega 19 sekundi pretrpeo brutalan naokaut od Dajlona Klekera u BKFC, posle čega je hitno prebačen u bolnicu.
Pretrpeo je ozbiljne posledice zbog jakih udaraca u glavu, i mesec i po dana je proveo u bolnici gde su se lekari borili za njegov život.
Lekari su istakli da je Tornton bio delimično paralizovan, a da je u međuvremenu zadobio infekciju kičmene moždine i da uprkos svim naporima, nesrećnom borcu nije bilo spasa.
„Jutros smo bili veoma tužni nakon što smo obavešteni o smrti jednog od naših boraca, Džastina Torntona koji se takmičio na BKFC 20. avgusta ove godine. Pridružujemo se ostatku borbene sportske zajednice u upućivanju najdubljeg saučešća njegovoj porodici“, poručio je predsednik BKFC Dejv Feldman.
U objavi od 23. septembra na Torntonovoj Fejsbuk stranici navodi se da je borac paralizovan, da mu je potrebna pomoć pri disanju, kao i da je dobio infekciju pluća i kičmene moždine.
Njegova partnerka Amber Vilar je poručila da je i pored teških povreda bio raspoložen, da je bio svestan i da je umeo da se našali.
Nažalost, zbog teških povreda i pomenutih infekcija njegovo srce prestalo je da kuca...
Tornton se pre ulaska u boks bez rukavica bavio MMA sportom, gde je odradio 24 meča od kojih je šest pobedio, a u 18 navrata je bio poražen.
Sastanak LOK i AIBA za Svetsko prvenstvo u boksu u Beogradu (predsednik Umar Kremlev) - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
SPORT
„Beograd će biti prestonica svetskog sporta“
Oleksandar Usik - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
SPORT
Ukrajinac iskreno o žestokoj borbi: „Udarci su me poslali kod Ilona Maska“ /video/
Putin i Sadulaev - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
SPORT
Pola aviona bez maske, a izbačeni samo Rusi – sačekalo ih je 40 naoružanih
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala