- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

I Amerika će morati da sačeka Jokića

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
Pratite nas
Majkl Maloun, trener Denvera izjavio je da Nikola Jokić, srpski košarkaš, neće nastupati na prve dve utakmice tokom predsezone.
Jokić je produžio odmor pošto je nedavno postao otac, a to je bio jedan od razloga i za njegovo odbijanje da nastupi za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.
Očekivalo se da će Jokić biti u timu Denvera za start priprema, ali to neće biti slučaj, tako da će i američka publika morati da sačeka da vidi na delu najkorisnijeg igrača NBA lige za prethodnu sezonu.
Iako prethodne sezone nije propustio nijednu utakmicu, Nagetsi su promenili taktiku. Jokić će se prva dva meča u novoj sezoni odmarati.
Tokom pripremnog perioda za novu sezonu Nikola Jokić delovao je spremnije nego ikad za start sezone, međutim Maloun je potvrdio ranije navode da iako srpski as ne voli da odmara on će se potruditi da to ipak bude slučaj.
Jedan od novinara koji prati dešavanja u Denveru objavio je informaciju o planu Nagetsa.
U noći između ponedeljka i utorka Nagetsi igraju prvi pripremni meč u Los Anđelesu protiv Lejkersa (4.30 ujutru), odnosno započinju predsezonu, ali bez najboljeg u timu.
„Trener Majk Maloun je novinarima u Denveru rekao da Jokića sasvim sigurno neće biti na meču sa Klipersima, kao ni Vila Bartona. Naredni meč Denver igra protiv Golden Stejta u četvrtak u tu je veliko pitanje da li ćemo videti Jokića“, preneo je novinar.
Srpski centar je zajedno sa ostatkom ekipe iskoristio vreme pred početak sezone kako bi pogledao NFL utakmicu između El-Ej Remsa i Arizona Kardinalsa.
NBA sezona zvanično počinje 19. oktobra, a Grumenje prvu utakmicu igra protiv Finiksa, ekipe koja ih je u prošlogodišnjem plej-ofu „počistila“ u polufinalu Zapada..
Alperen Šengun, turski košarkaš, u dresu Hjuston Roketsa - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2021
SPORT
Novi Jokić? /video/
Nikola Jokić MVP - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
SPORT
„Je l' ste videli ovo? Stvarno je dobro“: Jokićev video o kojem svi pričaju
Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021
SPORT
Pešić o Jokiću: Davao sam neke izjave, pa su me „prozivali“...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala