- Sputnik Srbija, 1920
VOJSKA I NAORUŽANJE
Najnovije vesti o naoružanju iz Srbije, Rusije i sveta. Vojne vežbe, nuklearna trijada, predstavljanje novih vojnih tehnologija i komentari stručnjaka.

Kina predstavila novu verziju lovca-bombardera JH-7 /video/

© Foto : screenshot/SNIPER NEWsLovac-bombarder JH-7
Lovac-bombarder JH-7 - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
Pratite nas
Vazduhoplovstvo Kineske narodnooslobodilačke vojske prvi put je otkrilo detalje o najnovijoj varijanti borbenog bombardera JH-7, označenom kao JH-7A2, na „Vazdušnom sajmu Kina 2021“ u provinciji Guangdong.
Izložen na otvorenom izložbenom prostoru aeromitinga, avion izgleda gotovo identično kao prethodnik, otkrio je „Global tajms“.
Lovac-bombarder JH-7A2 razvijen je na osnovu JH-7A i dodatno je poboljšao sposobnost površinskog napada jer sada može da nosi dodatno oružje, uključujući projektile vazduh-vazduh, laserski navođene bombe i raspršivače municije. Glavne misije JH-7A2 su pomorski i kopneni napad.
U avgustu 2019. JH-7A2 je učestvovao na takmičenju „Aviadarts“ u Rusiji u okviru Međunarodnih vojnih igara, javila je tada novinska agencija „Sinhua“, ne navodeći više detalja o avionu.
JH-7A2 se više nije pojavljivao u javnosti sve do ovog sajma u Kini. S obzirom da je najnovija varijanta JH-7 predstavljena na aeromitingu, analitičari su rekli da će serija JH-7 nastaviti da služi u kineskom vazduhoplovstvu još dugo uprkos puštanju u rad naprednijeg višenamenskog borbenog aviona J-16.
Kineska raketa DF-21D - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021
VOJSKA I NAORUŽANJE
Uništava telekomunikacione sisteme za samo 10 sekundi: Šta će sve moći novo kinesko moćno oružje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala