- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kakav debakl čeda „arapskih para“!

© AP Photo / Jeremias GonzalesLionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2021
Pratite nas
Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Nejmar u jednom timu – svaki ljubitelj fudbala bi očekivao goleadu na svakoj utakmici, pregrš šansi i lepih poteza, ali... Pari Sen Žermen, za koji nastupa „velika trojka“ svetskog fudbala šokantno je poražen od Rena na gostovanju rezultatom 2:0 i nije uputio nijedan šut u okvir gola.
Ekipa trenera Maurisija Poćetina je imala terensku nadmoć, 68 odsto vremena je kontrolisala loptu, uputila je 13 šuteva, ali golman Rena Alfred Gomi nije morao da reaguje niti jednom.
Jednostavno, neverovatan slučaj, naročito ako se uzme u obzir da je za PSŽ u drugom poluvremenu zaigrao još jedan napadač svetske klase, Mauro Ikardi.
„Gotovo je! Predstajem da navijam za PSŽ. Kupili su Mesija, u redu, ali poraz od Rena? Moramo se suočiti sa činjenicama, taj klub nije stvoren za visok nivo. Podržaću Olimpik iz Marseja i Horhea Sampaolija, trenera koji ima principe“, naveo je jedan razočarani navijač.
Takva reakcija je sasvim sigurno preterana i ishitrena, PSŽ je i dalje prvi na tabeli francuske Lige 1 sa 24 poena iz devet mečeva.
Ipak, navijači sa pravom traže reakciju arapske uprave, jedna od njih se odnosi na moguću smenu Poćetina, ali je sasvim jasno da njemu nije nimalo lako da se snađe u ekipi „nakrcanoj“ zvezdama od kojih svaka želi da opravda silan novac koji dobija, upravo od arapskih vlasnika.
Serhio Ramos - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Arapske pare su nemoguće učinili mogućim /foto/
UEFA - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
UEFA zbog Mesija i PSŽ menja finansijska pravila
Rijad Marez, fudbaler Mančester sitija - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2021
Junak istorijskog uspeha Sitija optužio fudbalere PSŽ
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala