- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Predsjednik kluba poslanika Demokrata: Nijesmo zaljubeni u funkcije

© Sputnik / Radoje PantovićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
Pratite nas
Predsjednik kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović je nakon susreta sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, na pitanje za koje resore bi kadrovi Demokrata bili odgovarajući, rekao da još nisu razmišljali o tome "jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore".
Bogdanović je rekao da u toj partiji "nisu zaljubljeni u nijednu funkciju ali da su spremni da kandiduju svoje kadrove tamo gdje svi procijene da je potrebno".
On je nakon sastanka sa premijerom rekao da su mu saopštili da je njima dovoljno da nakon eventualnog kandidovanja kandidata kaže da taj kandidat ne odgovara profilu rekonstruisane vlade koju je premijer zamislio, i da su spremni da povuku kadrove.
Istakao je da još nisu razgovarali o strukturi Vlade.
Na pitanje za koje resore bi kadrovi Demokrata bili odgovarajući, rekao je da još nisu razmišljali o tome "jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore".
Bogdanović je rekao da je ovo korak naprijed, da 38 od 41 poslanika podržava rekonstrukciju Vlade, te da i premijer podržava rekonstrukciju vlade.
Premijer će danas razgovarati i sa predstavnicima URE I CIVISA. Očekuje se da naredne sedmice izađe sa svojim predlogom rekonstrukcije vlade.
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
REGION
Krivokapić nastavlja pregovore o rekonstrukciji vlade
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala