- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Krivokapić nastavlja pregovore o rekonstrukciji vlade

© Flickr / Sputnjiku ustupila Vlada Crne GorePremijer Crne Gore Zdravko Krivokapić
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
Pratite nas
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nastavlja danas pregovore o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine.
Planirano je da Krivokapić razgovara sa predstavnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i DEMOS-a.
Iz Demokratske Crne Gore saopštili su da će na pregovorima sa Krivokapićem tu partiju predstavljati poslanici Momo Koprivica i Boris Bogdanović.
Kako je navedeno, oni će zameniti predsednika partije Aleksu Bečića koji se nalazi u Švajcarskoj, gde će boraviti do 3. oktobra. Krivokapić je juče razgovarao sa predstavnicima Nove Srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Pokreta za promene, Socijalističke narodne partije, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije, prenosi RTCG.
Predsednik Demokratske narodne partije, članice Demokratskog fronta, Milan Knežević izjavio je juče nakon razgovora da način na koji vlada funkcioniše nije održiv i da je potrebno naći rešenje za izlazak iz krize, ne isključujući i mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.
Šef poslaničkog kluba Pokreta za promene Branko Radulović rekao je da je, u razgovoru sa premijerom o rekonstrukciji aktuelne vlade, ponudio da taj pokret dobije potpredsedničko mesto za demokratsku tranziciju. Radulović je naveo da bi to mesto trebalo da pripadne predsedniku PzP Nebojši Medojeviću.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala