- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Gledao sam taj gol 100 puta, sada su čuli za mene“

© AP Photo / Jose BretonSebastijan Til
Sebastijan Til - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
Pratite nas
Fudbalski svet i dalje bruji od evrogolu kojim je Sebastijan Til nokautirao Real Madrid u Ligi šampiona, priredivši senzaciju godine – 1:2. Heroj moldavskog tima otkrio je da je gledao snimak gola preko 100 puta!
Čuda se dešavaju, samo je potrebno da verujte u njih. Tako je i mali Šerif iz Tiraspolja verovao da može da nokautira kralja na njegovom terenu i to se dogodilo, a heroj je bio Sebastijan Til koji je šokirao Tiboa Kurtou i Real „raketom“ koju je ispalio iz poluvoleja u poslednjem minutu regularnog dela.
Realu posle nije bilo povratka i oporavka od evrogola koji je postigao fudbaler iz Luksemburga. Koliko je Til iskren potvrđuje njegovo priznanje da je taj momenat, taj vrhunac njegove karijere, čak 100 puta pregledao na internetu.
„Mnogi moji prijatelji na internetu su objavili taj gop i kada otvorim telefon ne mogu da ne vidim. Gledao sam, kako da ne. Preko 100 puta. Luksemburg je mala država i možda su navijači tamo sada čuli za mene“, izjavio je Til za Bi-Bi-Si.
Til, koji na levoj nozi ima istetoviran pehar Lige šampiona u koji gleda i koji sanja, poručuje da se Šerif na ovome neće zaustaviti.
„Mi smo najmanji tim u Ligi šampiona i nemamo šta da izgubimo. U ovoj igri možemo samo da dobijemo i potrebno je da igramo bez straha. Tako će biti i u nastavku“, poručio je heroj tima iz Tiraspolja Sebastijan Til.
Podsetimo, Šerif posle dva odigrana kola Lige šampiona ima maksimalnih šest bodova i lider je grupe u kojoj se nalaze još Real, Inter i Šahtjor.
„Zvezdin dželat“ je u prvom kolu pobedio Ukrajince na svom terenu, a onda je u režiji Tila kreirao jednu od najvećih senzacija u modernom fudbalu.
Sebastijan Til - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021
SPORT
Bez „dinara“ i sa tetovažom koja znači sve – ko je momak koji je šokirao svet? /foto, video/
Kopačke  - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2021
SPORT
Deca zadala glavobolju UEFA
Detalj sa utakmice Crvena zvezda – Partizan u finalu Kupa Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2021
SPORT
Apetiti Zvezde i Partizana su porasli i sada postoji novi cilj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala